Dragoste si Sex Relatii

Flirt… buzz… be right back!


Messenger

Messengerul a ajuns sa fie mai mult decat un canal de comunicare sau schimb de informatii, prin el ajungi sa legi prietenii si chiar sa cunosti anumite persoane mai bine decat daca ai vorbi cu acestea fata in fata. E mult mai usor sa fii deschis, sa fii tu insuti sau altcineva cu ajutorul doar unui click si sa apesi butonul "send" pentru a trimite tot ceea ce tu vrei sa spui fara sa fii constrans de prejudecati, temeri sau timiditate.

Mess-ul a ajuns in ultimul timp ca un drog de care nu te poti dezlipi, chiar daca nu vorbesti cu nimeni sau nu ai timpul necesar pentru asta, tot lasi programul deschis, pentru ca niciodata nu se stie cine te poate contacta sau ce mesaj vei primi. Si uneori se intampla sa ai parte de cate o persoana care astepti cu nerabdare sa intre pe mess, iar cand fereastra se deschide pe ecranul monitorului tau un zambet cald se asterne pe buzele tale.

Nu de putine ori ti se intampla sa razi de "una singura" in fata monitorului, tastand incontinuu si pana sa realizezi tu timpul deja a zburat si ore intregi au trecut, iar tu nici macar nu te-ai miscat din fata computerului decat poate sa vorbesti la telefon cand soneria acestuia a intrerupt conversatia ta.

Flirtul pe mess este la fel de real ca si cel din realitate numai ca aici te folosesti numai de replici cu umor, istete sau sincere pentru a incerca sa obtii acelasi efect ca acela al unei atingeri sau al unei priviri stinghere. Se apropie chiar bine de realitate altfel de ce ai fi nerabdatoare sa raspunzi sau de ce nu iti poti opri zambetul ce se instaleaza pe fata ta si de ce iti mai faci pauze pentru a-l mai lasa sa se macine intrebandu-se de ce inca nu i-ai raspuns.

Efectul flirtului pe mess este ca iti ofera o stare de bine dispunere, asta insa nu inseamna ca atunci cand vezi persoana in realitate se va comporta la fel ca atunci cand ati vorbit doar prin intermediul tastelor, de cele mai mult ori o sa va comportati normal ca si cum nimic nu s-a intamplat sau chiar va evitati ori flirtul continua si in realitate deoarece doriti amandoi ceva mai mult. Cand iti introduci id-ul si te loghezi deja intri intr-o lume virtuala ce devine usor … reala, iar tu faci parte din ea si tot ceea ce spui poate avea si consecinte.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu