Dragoste si Sex Relatii

Cat de des trebuie sa faci sex?


Sex

Fiecare dintre noi are propriul sau ceas biologic si de aceea este greu uneori ca doua persoane
sa gaseasca momentul cel mai oportun pentru a face dragoste si sa fie pe deplin multumite. Poti face sex in fiecare zi din saptamana si chiar de mai multe ori in aceeasi zi, asta depinde de
libidoul fiecarei persoane in parte, de aceea te poti intalni cu persoane care se multumesc si numai o data pe saptamana sau care vor de cel putin 5 ori in 7 zile.

Dar tinand cont ca traim intr-o societate in care stresul, problemele sunt la ordinea zilei, acestea pot diminua semnificativ nivelul de chef pentru aceasta parte a relatiei. Pentru ca atunci cand ai o datorie de zeci de milioane la banca si tu de trei luni nu ti-ai mai permis sa o mai platesti cu greu iti mai vine cheful cand telefonul suna zilnic cu amenintari.

Insa in afara de probemele sociale mai vin atat schimbarile hormonale ce pot creste sau descreste nivelul de dorinta. Pot interveni schimbari ale emotiilor pentru ca daca nu te mai simti la fel de atras de partener atunci si gradul de dorinta va scadea.

Nu exista o limita in a face sex, poti face de doua ori pe zi, insa un semnal de alarma pentru tine trebuie sa fie atunci cand vrei sa faci sex doar o data pe luna, atunci cu siguranta este ceva in neregula; fie ca e ceva de ordin fizic, psihic sau emotional, trebuie sa descoperi la timp deoarece este important sa ai un echilibru sexual in viata ta.

Dar in ultimul rand depinde numai de tine si de ceea ce simti tu ca este potrivit pentru tine, faci sex de cate ori consideri ca ai nevoie, este important sa ai insa o discutie deschisa cu partenerul tau, pentru ca amandoi sa fiti pe aceeasi lungime de unda.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu