Auto-cunoastere Relatii

E minunat sa fii femeie?

E minunat sa fii femeie?Lasand modestia la o parte, cu adevarat pot spune ca, fara femei, lumea ar fi un loc pustiu si trist! Ca desertul fara apa! Cum apare apa, cum apare si o oaza! Iar daca apare o oaza, atunci locul respectiv prinde viata!
 
Care sunt lucrurile care fac o femeie sa fie absolut minunata?
 

  1. * Multi-tasking

In primul rand, putem sa ne hranim copilul in timp ce ne imbracam pentru serviciu, cu telefonul lipit de ureche, vorbind cu cea mai buna prietena despre planurile pentru weekend. Suntem mame, prietene, fiice, iubite, sotii si, in acelasi timp, femei care isi construiesc o cariera. Avem talentul deosebit de a manipula in timp ce vorbim cuceritor, de a privi inauntrul unui om si de a ne da seama de prima data ce fel de persoana este.

  1. * Instinctul

Instinctul este arma noastra suprema. Daca el ne spune ca ceva nu este in regula – chiar daca tu juri ca nu ai facut nimic si chiar daca nu avem nici o dovada impotriva ta –, inseamna ca asa este. Al saselea simt mereu ne tine in garda. De aceea, din ce in ce mai multe femei au succes. Atunci cand isi doresc cu adevarat ceva, instinctul si eforturile le ajuta sa-si atinga obiectivul. Putem fi dure si calculate atunci cand situatia o cere, in ciuda ideii ca femeia e condusa de emotii. Cand stiu exact ce isi doresc de la viata, gandesc rational.
 

  1. *Provocarile

Infruntam viata cu fruntea sus, desi, poate, intampinam uneori multa durere. Orice femeie care cade va gasi mereu puterea de a se ridica, de a privi inainte si de a lasa trecutul in trecut. Plangem, tipam, trantim, lovim, dar apoi respiram adanc, scuturam praful de pe noi si mergem tot inainte, fara sa ne oprim.
 

  1. * Dragostea

O femeie indragostita este invincibila! Iubeste, zambeste, traieste la maxim fiecare senzatie, ignora tot ce este negativ si primeste cu bratele deschise tot ce este pozitiv. Iubeste cu intreaga ei fiinta, ofera loialitate, respect, prietenie, pasiune. Femeia indragostita este cea mai frumoasa femeie pe care o vei putea vedea vreodata, atat in interior, cat si in exterior. Zambetul ei lumineaza totul in jur.
 

  1. * Oferim viata

Purtam in pantece, timp de noua luni, o fiinta si putem face acest lucru extraordinar de mai multe ori. Purtam in noi o fiinta ce creste si se misca in timp ce fizicul ni se transforma. Iar apoi o nastem… Chiar si numai pentru acest lucru ar trebui sa primim un Oscar!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu