Dragoste si Sex Relatii

Cand NU trebuie sa faci sex!

Cand NU trebuie sa faci sex!Alaturi de partenerul potrivit, dormitorul poate sa explodeze de pasiune si sa traiesti momente fierbinti, care iti fac mintea si trupul sa vibreze de pura placere. Iar aici neuronii nu au nici un rol; doar simturile, placerea si dorinta hotarasc regulile.

Totusi, neuronii trebuie sa actioneze macar inainte de a alege sa pasesti spre actul intim, te ajuta sa eviti sa faci o alegere pe care mai apoi s-o regreti amarnic.

Cand sa NU faci sex!

Ai trecut printr-o despartire si vrei macar pentru o noapte sa uiti de toate si sa te arunci in bratele primului prieten care te-ar putea intelege si ti-ar oferi alinare. NUUU! Vei strica o prietenie, iar a doua zi vei regreta ca te-ai culcat exact cu cine nu trebuie. In plus, durerea si inima ranita vor fi tot acolo, nevindecate de o noapte de sex.

E super distractia cu fetele, sa mergeti in club, sa va distrati, sa vorbiti, sa serviti cateva shot-uri, poate mai multe decat ar trebui. Si uite asa te ametesti destul de binisor. Intr-o astfel de situatie, evita posibilii parteneri de pat, care apar ca ciupercile dupa ploaie. Daca esti atat de ametita incat nu distingi fata celui de care te sprijini, cheama un TAXI. Starea de euforie iti poate aburi hormonii, insa clar nu trebuie sa ii asculti. Cine stie cu cine ajungi in pat si ce consecinte nefaste vor fi pentru tine. Ai multe probleme pe umeri, esti stresata si toate grijile din lume roiesc in jurul tau, insa iubitul insista ca vrea sa fie cu tine si ca ar trebui, totusi, sa treci peste tot ce simti si sa-i faci placerea asta, ca doar de asta esti iubita. NUUU! Daca nu simti clar ca vrei acest lucru, nu conteaza ce spune el. Ce rost are sa faci sex, daca nu ai chef? Nici o sa te simti bine, nici nu o sa te poti bucura de placere si, cu atat mai mult, nu o sa ai orgasm. Numai dezavantaje, deci nu se merita.

Esti tanara, frumoasa, dar inca virgina si toate prietenele se lauda ca e fain sa faci sex. Sa alegi asa ceva doar din curiozitate sau pentru ca zic altii ca ar fi timpul, este o aberatie. Trebuie sa fie alegerea ta, cand consideri ca vrei, ca esti pregatita si ca ai gasit un partener care sa te respecte si sa iti ofere o experienta cat mai frumoasa.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu