Auto-cunoastere Relatii

Dincolo de barbati si make-up


Dincolo de barbati Pentru femei stapanirea emotiilor este mult mai importanta decat pentru barbati pentru ca noi permitem ca emotiile sa ne afecteze.

S-a descoperit ca atunci cand exista un conflict intre ceea ce se spune (continut verbal), felul in care este spus(voce) si felul in care este privit (vorbitorul) atunci vizualul domina perceptia fara discutie.Bineinteles, procentajul se schimba o data ce incepi sa cunosti persoana respectiva.

Dincolo de primele lucruri care sunt identificate ca fiind proprii unei femei exista o multime de dorinte, aspiratii si motivatii; suntem toate la fel dar totusi atat de diferite.

Prinse in haosul de zi cu zi uitam care valori sunt importante pentru noi si ce ne dorim cu adevarat sa facem . la un moment dat esti tentata inconstient sa te identifici cu ceea ce isi doresc altii de la tine si sa te concentrezi asupra acelor lucruri.

Prietena mea, Sandra, este o femeie pentru care cariera e foarte importanta …este si multumita de ceea ce face, castiga foarte bine si are un job plin de provocari. Insa desi se descurca foarte bine in viata, simte ca ceva este in neregula… Nu stie exact ce nu o face sa se smita pe deplin implinita insa isi doreste o directie mai clara.

Stiam, din ceea ce auzisem, ca, In general, cand te temi sa alegi un drum este pentru ca intervin anumite blocaje.

M-am intalnit cu Sandra de curand la o cafea si radia…intr-un fel ciudat. Nu ca nu ar fi aratat bine de obicei. Am inceput sa dicutam despre cum a reusit sa identifice acele lucruri care o motiveaza . Mi-a povestit cum citind cartea Dincolo de barbati si make-up a inteles ca blocaje precum frica de a face greseli sau frica de schimbare si necunoscut constituiau o piedica in calea a ceea ce vroia sa intreprinda.

A fost astfel uimita sa-si dea seama ca, desi credea ca se accepta din start asa cum este, de fapt nu era de acord cu comportamentul ei care nu prea corespundea imaginii de sine pe care si-o cladise.

A descoperit o multime de lucruri despre ea si in functie de acestea si-a redefinit telurile si modul in care trebuie sa actioneze. Si aproape instantaneu a devenit mai satisfacuta; o schimbare care se vede.

Ma uitam cum emana incredere si fericire si bineinteles, am fost si eu curioasa sa descopar ce simt femeile in ziua de azi, cum se descurca in toate aceste situatii in care m-am aflat sau ma voi afla la un moment dat si sa aplic sfaturile si invataturile desprinse din experienta altora.

Amaltea

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu