Dragoste si Sex Relatii

Diavolita printre cersafuri

Diavolita printre cersafuriSexualitatea as putea-o caracteriza ca mersul la terapie. Te relaxeaza, dispare orice urma de stres, chiar iti vin apoi si idei sau solutii in legatura cu diferite proiecte pe care le ai pe rol. Dar asta doar in cazul in care este vorba de calitate.

Daca partida este scurta si nesatisfacatoare sau chiar inexistenta sunt sanse sa devii un sconcs spinos gata sa isi infiga ghearele in oricine i-ar iesi in cale. Asa ca ia mai bine taurul de coarne.

Ponturi:

Costumul Evei:
– daca ai chef, atunci poti sa iti permiti sa fii si foarte directa, jos hainele si buletinul la control. Scapa de inhibitii sau timiditate si arata-i cat de dornica esti. (Daca insa nu te simti confortabil sa stai din prima nud in fata lui poti sa te acoperi cu o esarfa transparenta pentru a incinge lucrurile si pentru a te simti si mai increzatoare)

Dupa munca, multa spuma:
– vine obosit de la serviciu si tot ce vrea este sa se schimbe, sa manance ceva si sa se odihneasca; de acord, insa trebuie sa faca si un dus, te poti strecura in baie si sa i te alaturi mangaindu-i trupul cu buretele plin de spuma.

Stai nemiscat … se face controlul:
– chiar daca nici nu a intrat bine pe usa, poti sa ii ceri voie ca o pisica nevinovata sa iti permita sa te lase sa il dezbraci cu propriile tale manute care vor sa il dezmierde.. ; o incalzire foarte buna poate sa il starneasca atat de tare incat nu o sa mai ajungeti nici pana in dormitor.

O sa fie destul de placut sa simti cum tu detii controlul la aproape fiecare respiratie a sa, conteaza insa mult sa alegi o metoda care chiar tie ti-ar face placere si prin care nu te vei simti stingherita. Trebuie sa fii increzatoare si sa nu lasi problemele de pe parcursul zilei sa strice momentul.

Uneori trebuie sa te opresti din tumultul zilnic chiar si pentru doar cateva clipe pentru a te bucura de voi doi. Este nevoie de astfel de clipe pentru a va readuce aminte ca sunteti acolo si ca va iubiti, dar si ca va doriti in continuare.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu