Dragoste si Sex Relatii

Deconectarea emotionala de partener!

E greu cand o relatie incepe printr-o mare dragoste si se sfarseste cu o instrainare dureroasa.

De ce ajungi sa nu iti mai iubesti partenerul!

Iubirea apare ca un foc de tabara. Incet, dar repede, prinde putere si lumineaza totul in jur. Sunt, insa, si cazuri in care, chiar daca alimentezi focul cu alte lemne, tot se stinge si lasa cenusa in urma.

O iubire moare fie din cauza neintelegerilor, a infidelitatii, fie din pricina neincrederii, a lipsei de comunicare si prietenie dintre cei doi, dar si din cauza banilor, certurilor, geloziei si a posesivitatii. Motivele pot fi sute si sute.

Trebuie sa intelegem ca, uneori, dragostea se sfarseste simplu, fara conflicte, fara sa-ti dai seama cand, cum si unde se rupe conexiunea dintre voi. Trist, dar adevarat, e ca iubirea dintre voi s-a consumat. Si-a trait povestea si a disparut, pentru ca doar atat timp i-a fost oferit pentru a exista.

Sunt povesti de iubire de o luna, ce cantaresc cat 10 ani la un loc, dar exista si iubiri care dureaza 50 de ani. Aici depinde de norocul fiecaruia de a gasi persoana potrivita.

 

Nu forta lucrurile!

Nu forta o iubire. Daca vezi si simti clar ca ea deja a plecat, iar langa tine se afla acum un strain, nu incerca sa tii o dragoste de dragul amintirilor sau sentimentelor tale. Meriti sa fii iubita din nou, sa iubesti si sa ai parte de alta relatie, mult mai frumoasa!

Viata e darnica, pentru ca avem sansa sa iubim de mai multe ori. Depinde doar de tine ce poveste alegi sa traiesti si sa nu te lasi ancorata in trecutul altei iubiri!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu