Dragoste si Sex Relatii

Cum sa pierzi REPEDE un tip


Cum sa scapi de un tip

Ca fete avem un defect care ne dezavantajeaza tare mult atunci cand vine vorba de inceputul unei relatii: imediat ce ne place un tip, imbracam toata situatia intr-un basm parca scris special pentru noi. Insa nu este asa, viata nu este o poveste ca in Alba ca Zapada si lucrurile, din pacate, nu evolueza asa cum am vrea. In primul rand, baiatul, in nici un caz, nu va lupta pentru tine daca nu s-a indragostit din prima, ceea ce se intampla atat de rar ca este ca si cum ai incerca sa castigi la 6/49. Daca vrei sa pierzi un baiat repede nu e nici o problema… Nici nu va fi foarte dificil pentru ca acestia au talentul deosebit de a se speria repede si de a nu face nimic.

1. Inca de la prima intalnire, poti incepe prin al alinta: ursulet, scumpete, puiut, deja acesta va ridica o spranceana si se va gandi daca este cazul sa te mai sune sau nu.
2. Daca prima varianta a dat gres si baiatul inca iti mai da semne de viata si tu vrei ca el sa dispara fara al ignora, atunci suna-l pe la 11 noaptea si spune-i cat de mult iti este dor de el (chiar daca pe tine te doare direct in cot) si, pas cu pas, povesteste-i ce ti s-a intamplat in ziua respectiva.
3. In cazul in care nici dupa al doilea pas, acesta nu renunta si inca iti mai este alaturi necosiderandu-te o nebuna, atunci trebuie sa scoti armele, cauta vreo mica scuza sa treci pe la el si incepe sa iti lasi lucruri de a le tale (o perie de par, periuta de dinti, parfum sau chiar o jucarie de plus) – asta sigur il va scoate din minti.
4. Insa daca inca mai rezista pe baricade, ii poti da lovitura de gratie spunandu-i ca deja vezi viitorul vostru impreuna si ca sunteti suflete pereche.
5. Poti incepe chiar prin ai strica planurile de iesire cu baietii lui – asta il va devasta complet.

Daca el inca mai rezista dupa cele 5 puncte alaturi de tine, ori este nebun dupa tine si ti-ar accepta orice, ori ii lipseste o doaga la cap si ar face si zice ca tine pana ce obtine ce vrea el sa obtina de la tine.

Sfatul este sa aplici acest joc numai baietilor carora vrei sa le dai o lectie si de care vrei sa scapi si asta doar in cazul in care vrei sa te joci… daca vrei ceva mai simplu tine-l pe NU in brate non stop la tot ce el propune si ai rezolvat.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu