Dragoste si Sex Relatii

Cum o determini sa te urasca?

Cum o determini sa te urasca?Unii baietii reactioneaza destul de ciudat atunci cand vor sa scape de o persoana pe care nu o mai vor in viata lor. Si nu li se pare suficient doar sa puna punct printr-o vorba frumoasa, ei trebuie sa aduca dovezi puternice prin care sa isi arate total dezinteresul. Si fac aceasta chiar daca inseamna sa isi atraga dispretul celorlalti sau poate doar o cumplita dezamagire din partea iubitei.

Baietii uita ca este usor sa faci o fata sa te urasca, este usor chiar sa o faci sa te placa iarasi sau sa te ierte daca ai gresit si sa ii treaca supararea repede. Insa diferenta dintre a fi suparata si dezamagita este uriasa, supararea poate trece la 5 minute de la producerea evenimentului insa dezamagirea mocneste mult timp si chiar daca fata iarta ea nu uita si cu greu te va mai privi din nou asa cum te-a privit odata.

Acum depinde de la baiat la baiat cum vrea sa incheie o situatie de dragoste, fiind de luat in calcul aici si cat de importanta a fost acea persoana in viata lor.

Metode pe care le folosesc ei:
– incep sa te trateze cu nasul pe sus ca si cum niciodata nu te-ar fi cunoscut;
– iti zambesc gingas in timp ce flirteaza cu alta fata drept in fata ta;
– iti pot spune cuvinte mai dure in unele cazuri, … ai fost … mi-ai placut … mi-a trecut;
– posibil chiar sa faca anumite lucruri si cu alte persoane pe care le faceau in special cu tine in asa fel incat sa afli si tu acest fapt;
– incep sa iti aduca critici peste noapte care pana atunci nici macar nu meritau mentionate, ba ca esti fitoasa si cicalitoare, ba ca esti neintelegatoare si altele.

Sunt doar jocuri ale unor copii care inca nu au crescut suficient de mult si de cele mai multe ori acestia nici macar nu realizeaza raul pe care il fac sau realizeaza ei ceva, dar putin le pasa, pentru ca deseori cea mai importanta persoana din viata lor sunt chiar dansii.

Nu toti baietii sunt la fel, nu trebuie sa ii pui pe toti in aceasi barcuta in drum spre Niagara. Sunt baieti care stiu sa respecte persoana de langa ei insa este nevoie de maturitate, poate de suficienta experienta in spate sau poate doar sa te iubeasca mai mult decat se iubeste pe sine ca sa ai si noroc in dragoste.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu