Dragoste si Sex Relatii

Cum il educi, asa il ai


Cum il educi, asa il ai

Barbatul de langa tine, are calitati pe care le apreciezi, defecte cu duiumul pe care le consideri acceptabile, intotdeauna gasesti ceva la el ce ai vrea sa schimbi, uneori reusesti, alteori nu. Nimeni nu isi doreste un iubit, un sot, un logodnic badaran, nesimtit, care nu stie sa te aprecieze, sa-ti spuna vorbe frumoase, sa nu uite totusi sa-ti deschida usa sau sa-ti ofere macar o floare. Si totusi, daca te pricopsesti cu asa ceva, deoarece la inceputul unei relatii nu iti dai seama in primul rand pentru ca el se comporta ca un print si iti promite luna de pe cer noaptea si soarele ziua. Nu generalizam, sunt si barbati de calitate care merita toata iubirea, aprecierea si respectul nostru, care lupta pentru femeia de langa ei. Dar nu toti sunt asa, precum nici femeile toate nu sunt asa.

Nu trebuie sa iti lasi partenerul sa faca tot ce vrea doar pentru ca iti este frica sa nu creada ca il sufoci, pentru ca daca i-ai dat frau liber el va profita de acest lucru, iar daca greseste va da vina pe tine. Deci trebuie tinut un pic din scurt. Cand te deranjeaza ceva spune-i, nu il minti si nici nu ascunde de el acel lucru, in primul rand el nu are darul de a ghici gandurile si nici macar nu-si va bate capul si cu siguranta se va repeta. Asa ca, mai bine spune-i acum decat cand va fi prea tarziu. Daca iti doresti ceva foarte tare nu iti fie frica sa ii spui asta sau
ofera-i cateva indicii cat sa il ajute sa isi dea seama de ceea ce tu vrei.

Nu putem schimba un om, putem doar sa ii aratam ce ne-am dori noi si sa speram ca va asculta si ca va intelege, va depinde numai si numai de el daca va pune in aplicare sau nu cele sugerate. Daca descoperi ca nu este el ceea ce tu iti doresti si prin nici o metoda nu ai reusit sa il faci sa fie macar jumatate din ceea ce vrei mai bine pune punct acum decat mai tarziu cand va fi mult mai greu si alte lucruri te vor tine lipita de el.

Pune piciorul in prag, nu-l lasa sa-ti controleze viata si totodata nu-l invata sa ii aduci "mancarea la pat" pentru ca la un moment dat el va considera ca acest lucru este normal si ca femeia asa trebuie sa faca. "Mai rarut ca e mai dragut" este recomandat si va aprecia mult mai mult gestul tau. E ca si cum ai spune "Te Iubesc" in fiecare zi, la un moment dat isi pierde din valoarea si puterea sa deoarece repetat la nesfarsit devine aproape ceva banal, insa spus atunci cand trebuie valoreaza mai mult decat un cufar de aur. Omul trebuie acceptat cu defectele si calitatile sale, iar daca calitatile sale depasesc cu mult lista de defecte atunci merita sa lupti pentru a-l mentine langa tine.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu