Dragoste si Sex Relatii

Ce omoara o relatie?

Ce omoara o relatie?Cand uiti ce v-a unit, cand dai uitarii iubirea dintre voi, acesta este doar inceputul sfarsitului.

Cu toti ne promitem ca, daca vom intalni perechea potrivita, vom fi cei mai buni, cei mai intelegatori, ii vom iubi cu toata inima si ii vom respecta tot timpul si vom face tot posibilul sa ignoram certurile si vom comunica, pentru ca relatia sa mearga bine si sa fim fericiti. Da, asta ne promitem…..la inceput!
           
Intalnesti persoana pe care ai asteptat-o, esti fericita si indragostita. Insa, la un momen dat, ceva se intampla si alte lucruri devin mai importante decat iubirea dintre voi. Si realizezi ca iubirea pe care ai asteptat-o atat de mult nu mai este iubire.
           
Iubirea voastra se transforma intr-o serie de certuri, conflicte, incapatanari, ciocniri ale orgoliilor personale, frustari pe care le tineti inchise si apoi explodati, pana cand priviti in inimile voastre si realizati ca acolo numai este iubire.
           
Acest lucru se intampla pentru ca nu vorbiti atunci cand trebuie sa vorbiti, nu va spuneti lucrurile la momentul oportun (fie ca nu e momentul, fie ca nu esti pregatit, fie ca ti-e frica), frustrarile se aduna si voi va indepartati unul de celalalt.
           
Problema este ca aceste frustrari se aduna in timp si incet: lucruri pe care nu le faci la timp, sfaturi pe care nu le asculti din partea partenerului si il ignori, faptul ca nu asculti atunci cand trebuie si faci dupa cum te taie capul, fara sa asculti sau sa respecti si parerea celuilalt, lucruri ce se aduna zi de zi, pana totul se transforma intr-un munte ce iti impovareaza umerii si pe care tu nu il mai poti sustine.
            Daca tu nu investesti totul in propriul cuplu, luand situatiile dintre voi in gluma, atunci nu trebuie sa ai mari asteptari. Fiecare relatie are importanta ei si trebuie sa ii acorzi atentie, intelegere si sa o cresti ca ea sa fie frumoasa si de lunga durata. Altfel se va transforma doar intr-o afacere care este predestinata esecului, tot ce astepti tu acum este sa declari falimentul.
Daca nu esti implicat total in relatia ta…nu ai parte de o relatie. Cand e vorba de o relatie, nu exista – unul se implica mai mult si altul mai putin -. Ca o relatie sa mearga, amandoi trebuie sa investeasca in aceeasi masura. Iar daca lucrurile nu merg intre voi, atunci mai bine pui punct. Pentru ca mai bine sa fi trait o iubire mare cateva luni, care   te-a facut fericita de la cer pana la pamant, decat o iubire de ani de zile in care te fi simtit inchisa, obosita, nefericita si neimplinita. Pe scurt…mai bine servesti o cana de lapte proaspat, decat unul inacrit.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu