Dragoste si Sex Relatii

Ce invatam dupa despartire?

Ce invatam dupa despartire?Am avut inima zdrobita de cel pe care il consideram iubirea vietii mele!
Si am crezut ca pamantul se va deschide si ca voi fi inghitita de flacari; ca soarele nu va mai rasari niciodata pentru mine; ca lacrimile nu se vor mai epuiza si ca lumea s-a sfarsit. Nu mai reuseam sa vad nici un fel de viitor pentru mine…
 
Si intr-o zi, cand eram la fel de morocanoasa si deprimata, s-a intamplat ceva magic!
O buna prietena m-a facut sa rad, sa rad cu toata inima, sa rad pana la lacrimi, sa rad cu tot chipul minute bune. In acel moment am realizat ca pot zambi din nou si sincer si ca imi place sentimentul de a fi fericita din cel mai banal motiv posibil, fara ca el sa fie sursa fericirii mele. In acea clipa m-am trezit la viata si mi-am adus aminte ca pot fi fericita si fara el in viata mea.
 
Am inceput cu pasi mici. M-am concentrat mai mult pe munca, mai mult pe iesitul in oras cu fetele, am evitat orice film romantic, alegand comedii si filme de actiune, am calatorit si mi-am dat voie sa incerc tot felul de lucruri noi, cum ar fi sauna si inotul.
 
Intr-una din saptamani am realizat ca nu mi-i dor el. Mi-am facut viata atat de frumoasa si m-am inconjurat cu oameni minunati, incat prezenta lui in viata mea nu mai era la fel de importanta. Atunci am constientizat ca am inceput sa ma vindec.
 
Doar de mine, de tine, de noi insene depinde vindecarea. Daca alegi sa fii deprimata; asa vei fi; daca alegi sa lupti pentru tine, atunci vei descoperi ca ai o viata de trait in continuare.
 
Cel mai frumos este ca afli ca poti iubi din nou si ca poti primi in inima ta o persoana care sa iti aduca aminte ce inseamna sa te simti implinita.
 
Puterea sta doar in noi. Sa nu ne lasam controlate de sentimente si emotii negative. Acestea nu fac decat sa ne starneasca trairi urate. Iar daca te iubesti suficient de mult, stii si esti constienta ca meriti sa fii fericita, iubita si sa ai parte de sansa de a-ti indeplini toate visele.
 
Tot ce trebuie sa faci este sa inveti din nou sa mergi. Nu pentru cei din jur, nu pentru a-i dovedi fostului ceva, ci pentru tine. Apoi incepe sa alergi catre toate momentele placute pe care le poti trai. Adu-ti aminte ca meriti sa ai parte de o viata frumoasa!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu