Auto-cunoastere Relatii

Cand nu este recomandat sa te casatoresti!

Cand nu este recomandat sa te casatoresti!Mariajul este un angajament foarte serios, intre doua persoane care isi promit ca vor fi neconditionat una langa alta, pentru a face fata tuturor provocarilor destinului, care se vor sustine atat in momentele frumoase, cat si in cele dificile, care nu vor da bir cu fugitii la prima problema si care vor face tot ce le sta in putinta pentru a avea grija de fericirea celui de alaturi.
Unele persoane fug de casnicie ca de otrava, altele nu stiu cum sa faca sa se casatoreasca mai repede. Fiecare alege ce crede ca e mai bine pentru sufletul lui! Inainte de a lua o astfel de hotarare, trebuie sa ai in vedere anumite lucruri.
  1. 1. Daca te casatoresti doar pentru nunta, este o mare greseala. Vrei statutul de femeie casatorita, vrei rochia alba de printesa, buchetul imens si o tona de invitati care sa iti slaveasca frumusetea in acea seara minunata. Daca doar la asta te gandesti, inseamna ca este o problema. A te casatori nu inseamna doar nunta, inseamna ca urmeaza o casnicie in care va trebui sa imparti fiecare zi din viata cu aceeasi persoana. Daca nu poti sa-ti proiectezi in minte viitorul vostru impreuna, nu ar trebui sa te grabesti in a spune „Da”.
  2. 2. Niciodata nu folosi casatoria drept solutie pentru a uita o fosta relatie, un fost iubit care inca mai este in inima ta. In primul rand, nu este drept pentru viitorul tau sot, intrucat il pacalesti sa se insoare cu cineva care nu-l iubeste. In al doilea rand, nu este drept pentru tine sa te casatoresti cu cineva pe care nu-l iubesti, in timp ce tanjesti dupa altcineva.
  3. Te casatoresti pentru ca nu iti doresti sa o petreci cu altcineva in afara de viitorul tau sot. Daca ai deja indoieli si chiar te poti imagina peste 8 ani la bratul altcuiva, inseamna ca te casatoresti din cu totul alte motive decat cele potrivite.
  4. Nu te casatori doar pentru ca asa iti spune societatea, pentru ca ai o anumita varsta si asta ar fi urmatoarea etapa din viata ta. Te casatoresti doar daca ai gasit persoana potrivita pentru tine. Presiunile din jur nu trebuie sa conteze. Mai bine singura decat nefericita in doi.
Daca vrei o casnicie fericita si lunga, atunci fii constienta ca cel de langa tine trebuie sa fie omul pe care tu il vrei pentru totdeauna in viata ta. Nu te grabi sa te casatoresti ca apoi, intr-un an, sa divortezi. Mai bine paseste incet, dar sigur spre altar, catre o casatorie trainica, sanatoasa, in care ambii partener stiu si sunt siguri ca se vor unul pe altul pentru totdeauna.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu