Auto-cunoastere Relatii

Cand prietenii iti cauta partener

Cand prietenii iti cauta partenerSingura si fara un partener stabil de foarte mult timp, aceasta este categoria in care te afli. Esti bine merci, dar nu te-ar incomoda un partener!
 
Prietenii sunt alaturi de tine si ar face orice ca sa te vada fericita. De aceea vin cu o varietate de propuneri din care tu sa alegi. Fiecare isi vinde "marfa" cat mai bine cu putinta.
Nu iti recomand sa cazi in plasa acestor propuneri. Sunt sigura ca prietenii tai te cunosc foarte bine, dar nu intr-atat incat sa stie ce fel de barbat ti-ar placea sau iti doresti cu adevarat. Ei te cunosc insa de la gluma pana la adevarate sentimente este cale lunga.
Prietenii au un stil exagerat de a-si promova propunerile. Pot chiar sa puna si o funda la gatul lor, doar-doar sa iti placa ceva. Sa spunem ca te intalnesti cu el, va placeti si incepeti o relatie, insa nu dupa mult timp incepeti sa aveti probleme si va despartiti. Atunci, prietenii care au avut rolul de "Cupidon" se vor simti prost ca v-au facut cunostinta si nu vor sti de partea cui sa fie in cazul unei dispute. Nemaivorbind de toate parerile si sfaturile pe care le vei primi, multe si din toate partile.
 
Iar daca v-ati intalnit si totul a mers ok, atunci nu te lasa influentata de prieteni ca sa va reintalniti. Acest lucru trebuie sa vina de la sine, nu pentru ca prietena care v-a facut  cunostinta va programeaza o a doua intalnire, sperand din toata inima sa va vada impreuna.
Eu zic sa nu iti implici prietenii deloc. Pe cel care iti este sortit il vei gasi si singura, fara ajutor suplimentar. Astfel eviti drama si barfa din grupul tau.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu