Dragoste si Sex Relatii

Cand fostul este cu altcineva

Cand fostul este cu altcinevaIndiferent de motivele sau de cine a pus punct relatiei o despartire mereu este dureroasa. Dar totul poate fi si mai dureros cand vezi persoana iubita in bratele altcuiva. E ca si cum cineva te leaga si iti strange inima cu o bucata de sarma ghimpata. Ce faci?

1. Cu calm:
Primul instinct ar fi sa iti iesi un pic din minti cand afli ca la scurt timp de la despartire el are pe altcineva, dar incearca sa iti aduni toate resursele pentru a-ti tine emotiile sub control. Nu ai luxul de a-ti permite sa te prabusesti si sa te bagi singura intr-o depresie. In loc sa te cufunzi intr-o durere mai bine ia aceasta situatie ca motivarea necesara pentru a merge mai departe si de a lasa trecutul in trecut.

2. Fara comparatii
Cel mai rau lucru pe care il poti face este sa incepi sa te compari cu noua achizitie din viata lui, fie in ce priveste modul in care arata, se imbraca ori se comporta. In mintea ta ar trebui sa fie "Nu ma intereseaza", noua viata a fostului nu te mai priveste pe tine, cu atat mai putin alegerile lui. Nu te innebuni singura cu detalii despre noua iubita, degeaba iti incarci mintea cu un lucru inutil.

3. Fara obsesii virtuale
Nici cumva sa nu iti treaca prin cap sa incepi sa o cauti pe facebook sau alte site-uri de socializare, sa ii cauti id-ul pentru a intra in discutie cu ea sau sa descoperi ce noi poze si-au pus impreuna. Este total neadecvat, si nu reusesti decat sa iti faci singura rau. Nu fi masochista, nu cauta sa iti provoci singura durere… pe gratis.

4. Lasa amintirile in trecut
Sa stii ca fostul a gasit pe cineva nou te pune intr-o situatie in care incepi sa intri in panica emotionala. Oare vei gasi si tu pe altcineva? Cum de a putut trece atat de repede peste relatia voastra? Etc. Si este de inteles mai ales daca inca mai ai sentimente pentru el. Dar incearca pentru binele tau sa nu te torturezi incepand sa ii aduci numele in orice discutie ai avea. El a mers mai departe, este momentul sa o faci si tu .

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu