Familie Relatii

8 motive pentru a nu participa la o nunta

8 motive pentru a nu participa la o nunta

  1. Este nunta fostului tau iubit. Indiferent cat de buni prieteni ati ramas dupa despartire nu merita sa iti expui inima la o lovitura tinand cont ca poate in trecut te gandeai cum va fi propria voastra nunta.
  2. Ai primit invitatie la nunta insa tu nu ai mai vorbit fie cu mireasa sau mirele de cand ati fost colegi pe timpul liceului, ei incercand doar sa isi umple locurile la mese.
  3. Consideri ca cei doi nu se potrivesc nicicum si nu esti de acord cu acea nunta sa aiba loc, mai ca te ispiteste sa spui ceva, pentru a evita ceea ce ti se pare tie un accident in desfasurare. E ziua lor si tu nu ar trebui sa fii tentata sa o strici, astfel ca e interzis sa participi la ea.
  4. Mai ai o nunta chiar in aceeasi zi, este mult prea mult atat in ce priveste costul cat si timpul pentru a participa la doua nunti.
  5. Ai primit invitatia cu o zi inaintea nuntii, este nerespectos si posibil ca tu deja sa iti fi facut alte planuri pentru ziua respectiva.
  6. Stai foarte prost in ce priveste partea financiara, decat sa te imprumuti si sa te ingropi in alte datorii mai bine refuzi invitatia intr-un mod politicos.
  7. Esti plecata din oras in momentul cand va avea loc nunta respectiva si nu iti poti amana calatoria.
  8. Deja ai mai participat la o nunta in care unul din ei a fost printre personajele principale ale ceremoniei (totusi de cate ori sa dai bani pentru un nou inceput!).

 
Insa este interzis sa nu participi la nunta fie a unei rude foarte apropiate sau a unui bun prieten ce ti a fost alaturi si in momentele grele si in momentele bune, in aceste cazuri este bine sa faci tot posibilul pentru a participa.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu