Dragoste si Sex Relatii

Barbatii vor ce nu pot avea

Barbatii vor ce nu pot aveaInstinctul masculin e ca acela al unui animal de prada, care odata ce simte ca poate ataca nu se va da inlaturi de la nimic decat doar daca ii este mult prea lene sau are deja stomacul plin.
    
Tentatia care se naste din instinctul de a avea ceea ce iti este interzis e bine inradacinata inca de pe timpul lui Adam si a Evei asa ca nu ar trebui sa fim mirati, deranjati sau plini de prejudecati cand se manifesta. Totul se rezuma pana la urma la controlul pe care il ai asupra propriilor tale instincte.

Cand in fata ochilor ti se asterne o prada care nu este usor de cucerit, se naste in tine provocarea de a avea, de a cuceri, de a castiga un pariu pe care l-ai facut cu tine insuti. Sunt suficiente persoane care isi masoara succesul in viata dupa numarul de trofee ce le stralucesc pe rafturi. Acestia de obicei sunt dirijati de orgoliu, iar sa crezi ca poti sa ingenunchezi o astfel de persoana, e inutil.

Prin acest comportament, unii barbati castiga un fel de prestigiu in fata propriei judecati, mandri de faptul ca inca pot avea ceea ce isi doresc, inca sunt “puternici”. Dar uneori si prada are ceva de spus din acest punct de vedere, noi judecand de regula prea repede si tragand concluzia pripita ca el este vinovat, ca este un cretin notoriu, complexat, care te-a folosit, iar tu esti doar o victima nevinovata.

Insa, daca banuiesti ce caracter are, si vrei in continuare sa ai de-a face cu un astfel de personaj care nu are nici cea mai mica intentie sa dezvolte ceva serios cu tine, ai si tu partea ta de vina, caci nimeni nu te impinge de la spate sa cedezi si cu siguranta nu te mai poti numi apoi o victima sau doar o biata naiva.
    
Desigur ca exista si acei barbati care stiu ce vor si atunci sunt destui de maturi sa reziste tentatiei de a fi manipulati de propriul lor instinct. Motivatiile pentru a rezista unei astfel de tentatii pot fi caracterul bun, dragostea fata de partenera sau maturitatea emotionala.
    
Chiar si la femei se face simtit acest instinct de a avea ceva intangibil. Doar ca acest deziderat se materializeaza prin incercarea de a schimba barbatul de langa tine odata ce l-ai cucerit. El nu se va schimba in 98% din cazuri insa aceasta joaca poate continua pe aceeasi tema ani de-a sirul. Acum, cat este de vinovat unul sau altul conteaza cel mai putin, conteaza la final cum faci fata cu fruntea sus unei astfel de situatii.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu