Dragoste si Sex Relatii

Barbatii sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus! Sa fie adevarat?

Barbatii sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus! Sa fie adevarat?

Diferentele dintre femei si barbati au existat dintotdeauna si au creat zeci de controverse. Este stiut faptul ca exista diferente multe, dintre cele mai importante am notat mai jos:

Gelozia:

Cand barbatul e gelos, femeia considera acest lucru adorabil, pentru ca ii dovedeste (desi, poate, neintentionat) ca ii pasa de ea, ca o adora si ca vrea ca el sa fie singurul barbat din viata sa.

Cand fetele devin geloase, baietii considera ca e un gest exagerat, exasperant, posesiv si obositor.

Valori diferite:

Pentru baieti, cel mai important lucru, pana la o anumita varsta, este sexul si cate prietene poate avea. Mai apoi se maturizeaza, iar cariera si familia devin o prioritate.

Pentru fete, cel mai important lucru este sa gaseasca persoana potrivita pentru o relatie stabila, frumoasa, sanatoasa, simultan cu construirea unei cariere!

Conflicte:

Este adevarat: fetele tin supararile mult mai mult timp. Se cearta in etape si isi arunca priviri ucigatoare o perioada indelungata. Ba chiar raman certate pe vecie!

Este adevarat: baietii se cearta o data, apoi isi dau mana si isi vad in continuare de treaba, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Raman prieteni!

Teluri:

Baietii traiesc mai mult prezentul. Ei se gandesc cu cine sa iasa diseara la o bere, cum sa faca rost de bani ca sa schimbe o piesa la masina si la ce film sa mearga in weekend.

Fetele deja prevad viitorul. Stiu ce fel de sot isi doresc, cum o sa fie decorata casa, cati copii ar vrea sa aiba, ce cariera va avea.

Intalnire:

Fetele, cand discuta intre ele despre o intalnire, povestesc in cel mai mic detaliu cum a fost seara, cum a vorbit el, cum a vorbit ea, cum ii straluceau ochii lui, cum ea isi ascundea privirea, cum el a intins mana dupa a ei etc. O conversatie aproape interminabila.

Baietii, cand vorbesc cu alti baieti despre o intalnire, se rezuma la e "buna" (in traducere, "frumoasa") si daca are de gand sa o mai sune! Atat.

Stil:

Baietii pot purta lejer acelasi tricou toata saptamana fara sa aiba impresia ca e vreo problema. Au uitat sa se pieptene dimineata? Nu e o tragedie!

La fete este inacceptabil sa porti o bluza doua zile la rand. Iar daca parul nu ii sta corespunzator, atunci toata ziua este groaznica si ii merge prost.

 

Da, femeile si barbatii sunt diferiti! Da, gandesc diferit! Da, reactioneaza diferit! Da, au teluri si stiluri diferite! Da, nu comunica la fel! Insa suntem diferiti cu un scop: cand suntem impreuna, ne completam perfect. Te-ai plictisi sa vorbesti cu propria clona in fiecare zi! Mai bine diferiti, dar interesanti, aventurosi, pasionali, provocatori!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu