Dragoste si Sex Relatii

Barbatii care inca cred in casatorie

Barbatii care inca cred in casatorieIn ziua de astazi, nici femeile, nici barbatii nu se mai grabesc sa se casatoreasca atat de repede ca inainte. Ba chiar pe unii ar trebui sa-i legi cu niste lanturi ori sa-i agati de o masina ca sa-i duci cu forta la biserica! Sunt insa si barbati care vor cu adevarat sa se casatoreasca.

Care  sunt acestia?

Traditionalistul: De mic, el stie ca are un obiectiv de implinit: sa obtina un serviciu bun, sa-si gaseasca o fata de casa, cu care sa se casatoreasca, sa devina tata repede si sa se bucure de viata de familist pana la adanci batraneti, cand copiii vor fi cei care vor avea grija de el!

Materialistul: De ce sa nu se casatoreasca repede? Fata e frumusica (sau uratica, nu prea conteaza in astfel de cazuri), are banuti, are casa deja gata, vine dintr-o familie buna (astfel se ridica si statutul sau social), iar ea e dispusa sa-i faca totul pe plac. Cu alte cuvinte, banii ei devin si banii lui. Ce rost are sa-ti cauti job bun daca nevasta-ta e ca un seif plin de bani, care se plimba la bratul tau?

Burlacul de varsta a treia: Toata viata a petrecut, s-a distrat si si-a ocupat timpul cu totul alte probleme si proiecte mult mai interesante decat cel de a porni o familie. Acum, la peste 45 de ani, incepe sa vada ca imbatraneste si ca, totusi, ar avea nevoie de o partenera stabila langa el, care sa-i faca zilele mai interesante si mai frumoase. Chiar daca a cautat sufletul pereche atatia ani si nu l-a gasit, nu inseamna ca trebuie sa ramana singur.

Divortatul: Nu conteaza ca a divortat din cauza lui sau a fostei sotii. Important e ca vrea sa isi dovedeasca faptul ca si altcineva il poate iubi neconditionat, incat sa-l ia din nou de sot, si ca el este cu adevarat un super barbat, pe care prima nevasta nu a stiut sa-l aprecieze la adevarata valoare.

Sub papucul mamei: Sunt si baieti mamosi care, la un moment dat, se satura de interesul exagerat al mamei si vor sa se insoare. Prin asta, ei cred ca scapa de controlul excesiv.

Schimbarea: Cand vede ca a ramas singurul din gasca fara nevasta si copii, incepe sa-l bantuie si pe el gandurile de insuratoare. Mai ales ca presiunea amicilor devine din ce in ce mai puternica. Oricand pot sa iasa cu prietenii insurati, doar ca se va simti in plus printre ei.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu