Auto-cunoastere Relatii

Astazi sunt doar a ta!

Cum stii daca cel de langa tine este ceea ce ai tu nevoie? Cum iti dai seama daca e cel care trebuie sa aiba grija de inima ta? Cum poti vedea in el sufletul pereche, pe care l-ai asteptat atata timp?

Am obosit in a mai pune intrebari, am obosit in a mai astepta raspunsuri. Astazi am facut alegerea sa… nu mai fac alegeri. Sa nu ma mai ghidez dupa asteptarile mele sau ale altora. Astazi, chiar daca stau cu picioarele aproape de prapastie, nu ma mai intreb ce va fi daca ma arunc in gol, ci sper ca voi avea aripi sa ma salvez.

Astazi aleg sa risc, sa traiesc, sa respir, sa ma bucur de rasarit si sa ma joc cu apusul. Prezentul de azi ma ajuta sa uit trecutul de ieri si imi reaminteste ca nu trebuie sa am regrete. Am facut tot ce am dorit, atunci cand am simtit, nu am ascuns lacrimile, nu am ascuns dorul, nu mi-am inghitit cuvintele care imi ardeau inima…

Nu imi caut scuze, sunt ceea ce sunt, sunt mandra de mine si de ceea ce vreau. Ma cunosc atat de bine, incat imi stiu si slabiciunile, si punctele forte si le accept asa cum sunt. Nu doresc sa ma schimb pentru nimeni. Cu atat mai putin nu ma voi schimba pentru tine. Ma iubesc mult prea mult!

Astazi sunt a ta! Ia-ma asa cum sunt, buna si rea, alintata si rasfatata, pasionala si nervoasa, cu zambetul pe buze, dar si cu o lacrima in coltul ochiului.

Daca iti vei deschide bratele pentru mine, voi avea curajul sa pasesc catre tine si sa ma las cuprinsa de ele. Eu stiu cine sunt chiar si atunci cand sunt cu tine. Si chiar sa fie mare tentatia de a ma schimba, doar ca sa-ti fiu pe plac, nu voi face asta. De ce? Pentru ca vreau sa ma iubesti asa cum sunt si pentru ceea ce sunt, nici pe departe pentru ce ti-ai dori tu sa fiu.

Astazi stiu cine sunt… imi doresc ca tu sa ai curajul sa ma iubesti asa!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu