Auto-cunoastere Relatii

As putea, dar nu vreau!

As putea, dar nu vreau!

Sa te caut si sa iti spun ca mi-e dor de tine…

Dar cand ma gandesc la tot ce ar putea urma si la suferinta pe care mi-ai provoca-o, imi trece.

Sa ma prefac ca nu existi…

Stiu ca esti acolo, stiu ca esti bine si, poate, si fericit. Sincer, ma bucur pentru tine. De ce? Atat timp cat esti multumit si implinit, nu vei fi tentat sa ma cauti, iar eu nu voi fi tentata sa-ti cedez.

Sa sterg trecutul…

Nu sunt de acord sa ignor trecutul nostru, ca si cum nu ar fi existat. Am trait momente frumoase, clipe minunate, perioade pline de umor si aventura, pe care nu am cum sa le ignor ori sa le dau uitarii. Sunt momentele care m-au facut mai puternica, mai frumoasa si care m-au transformat in ceva mai bun.

Sa te tin in viata mea ca prieten…

Te respect mult, insa ma respect pe mine si mai mult. Cunoscandu-ma, stiu ca, daca te-as lasa sa intri din nou in viata mea (chiar si ca prieten), as deschide usa unor noi ispite. Da, am fi niste prieteni extraordinari, insa nu acum.

Sa iti spun ce vrei sa auzi…

Da, as putea sa-ti spun exact cuvintele pe care stiu ca vrei sa le auzi macar o data spuse de mine. Da, as putea, dar mai bine nu. Nu vreau sa-ti fiu datoare, nu vreau sa-mi intorci nici macar acele vorbe rostite…

Sa te uit…

Investitia pe care ar trebui sa o fac doar ca sa te uit inseamna mult prea mult. Timp, emotii, lacrimi, lucruri prea scumpe ca sa mi le pot permite… E ca si cum as sti deja ca e o idee proasta! Mai bine las timpul sa se ocupe de asta, pentru ca sigur va fi mai bine!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu