Fashion moments Moda

O geanta, 3 tinute


O geanta, 3 tinute

Intreaga saptamana trecuta am citit cu mult interes comentariile voastre pentru inscrierea la concursul ce ofera ca premiu o geanta Nahui Ollin, si m-am simtit inspirata de tinutele descrise.

Asa ca inainte de a trage la sorti castigatorul concursului, am decis sa va prezint cateva outfit-uri la care as asorta eu geanta mea preferata Nahui Ollin, un plic colorat si haios din colectia Tootsie Pop.

Pasiunea mea pentru roz in particular, si lucruri colorate in general nu cred ca mai este un mister, asa ca originala impletitura din ambalaje de dulciuri in nuante de roz si verde-mar s-a potrivit la fix in garderoba mea.

Intr-adevar, cum s-a punctat si in comentarii, o rochie alba balanseaza cromatic cu abundenta de culori ale gentilor Nahui Ollin. Insa pentru ca nu sunt deloc timida cu folosirea culorilor, pentru tinutele pe care vi le prezint azi am preferat sa aleg intai 2 din rochitele mele preferate de vara, in doua nuante diferite de roz, care se regasesc ambele in design-ul gentii. Iar cum niciodata nu poti avea prea mult roz, pantofii i-am ales in aceleasi nuante vesele si varatice.

Tinuta 1

• geanta plic Nahui O…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu