Fashion moments Moda

Botezatu si Mihai Albu la Fashion TV Summer Festival

Fashion TVDesi suntem in perioada de criza, iata ca moda nu tine cont de asta, asa incat in perioada 30 iulie – 1 august 2010 am avut parte de FashionTV Summer Festival, desfasurat la Mamaia, eveniment de amploare la care si-au dat intalnire nume mari ale modei romanesti si internationale.

Printre acestia, se remarca omniprezentul in ultima perioada Catalin Botezatu, care propune nu mai putin de patru colectii, trei individuale si una in colaborare cu Valeria Marini. Asa cum ne-a obsnuit deja, Botezatu aduce la FashionTV Summer Festival o colectie de lenjerie intima pentru barbati, de data aceasta intitulaa Boxing, mai ales datorita coregrafiei show-ului. Apoi, colectia de lenjerie intima pentru femei, Mumm Lingerie, e cea care a facut senzatie, fiind caracterizata prin aparitii diafane, manechine acoperite de voaluri negre si imprimeuri subtile.

O a treia colectie, haute cuture de aceasta data, este cea intiulata Peacock, si care are la baza, asa cum denota si numele, legenda paunului. Colectia se remarca prin rafinament si mai ales culoare, de la un alb al inceputului pana la combinatia de culori asemanatoare coloritului pasarii.

In fine, colectia Valeria Marini si Catalin Botezatu, Seduzioni Diamonds, e prezentata pentru prima data publicului din Romania, dupa ce a facut senzatie pe podiumurile din Italia.

Un alt nume sonor prezent la FashionTV Summer Festival va fi creatorul Mihai Albu.
In urma cu ceva timp, acesta facea senzatie cu pantofii de treizeci de centimetri pe care i-a lansat. Atat presa straina cat si cea din Romania au apreciat in unanimitate creatiile designerului, supranumit “arhitectul de pantofi”.

Succesul i se datoreaza probabil si faptului ca in crearea modelelor, socante pe alocuri, Mihai Albu stie sa imbine detaliile matematice, arhitectonice si artistice, pentru un rezultat cel putin surprinzator. Decoratiile nu sunt nici ele de neglijat, de la pene, la bijuterii si bucati de oglinda.

Cum colectia amintita s-a bucurat de un real succes in pofida preturilor la fel de exagerate precum tocurile, iata ca Mihai Albu revine in aceasta vara cu una noua, intitulata sugestiv “Megastructuri”.

Alaturi de acesti doi importanti designeri, pe podiumul festivalului s-au mai aflat si alte nume, precum Laura Olteanu, Clara Rotescu, BSB sau Wanda’s Dream.

foto Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu