Moda Sugestii

Cum sa iti ascunzi burtica?


Frumusete - Cum sa ascunzi burtica - trucuri in moda

Multe dintre femei par a avea o problema in a-si alege tinutele, crezand ca unele forme ale corpului propriu le impiedica sa fie sexi. Nimic mai fals! Secretul in a-ti ascunde burtica, eterna problema, consta in cateva idei pe care le poti aplica si care cu siguranta iti vor reda increderea in sine.

1. Ia-ti masura potrivita. Cand mergi la cumparaturi, alege doar acele haine care iti vin bine, nu mai mici si cu siguranta nici mai mari. Orice masura in plus sau in minus va accentua de fapt ceea ce vrei sa ascunzi. De asemenea, nu alege bluze clopot, pentru ca ele vor da senzatia de si mai mare. In schimb, poti opta pentru bluze care sa accentueze talia.
2. Nu purta bluze introduse in pantaloni sau fuste. Chiar daca poate o camasa se cere purtata astfel, evita sa combini piesele astfel incat linia orizontala sa fie foarte vizibila. Mai dregraba alege bluze care sa depaseasca linia curelei sau chiar pe cea a coapselor.
3. Poarta haine cu talia inala. Chiar daca senzatia initiala e aceea de accentuare a burticii, de fapt imaginea de ansamblu va fi una surprinzator de placuta, mai ales daca porti si o bluza vaporoasa.
4. Jachetele trebuie sa fie scurte. Evita sa porti jachete care sa acopere mai mult de linia taliei, pentru ca ele vor da senzatia de amplitudine. In schimb, poti opta pentru o bluza mai lunga si o jacheta care sa o dezvaluie.
5. Evita aplicatiile. Hainele care au prea multe aplicatii, in special cele din denim iti vor crea o imagine nu tocmai placuta. Acelasi lucru se intampla si atunci cand porti prea multe culori. Poti alege sa porti haine fara prea multe buzunare si mai ales in culori uni.
6. Poarta lenjerie intima potrivita. Evita bikini si mai ales piesele care nu iti vin tocmai potrivit. In cazul vestimentatiei de vara mai ales, acestea pot provoca linii ciudate care nu sunt intotdeauna acoperite de haine, si imaginea nu te va flata.

In cele din urma e foarte importanta si atitutdinea cu care te afisezi. Trage umerii in spate, mergi drept si cu siguranta burtica de care te temi atat de tare cand te uiti in oglinda iti va parea mult mai usor de inlaturat.

foto Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu