Moda Sugestii

Lenjerie pentru nopti fierbinti


Moda - lenjerie intima pentru serile fierbinti de vara

Cate dintre noi ne mai oprim oare in magazine de lenjerie intima gandindu-ne la o noapte fierbinte? Avand in vedere faptul ca in ultimii ani moda a fost din ce in ce mai minimalista, se pare ca si numarul celor precoupate de ceea ce poarta pe dedesubt a scazut. Cel mai adesea alegem lenjeria intima pe baza unor criterii mai practice, lasand la o parte posibilitatea de a ne pune in valoare feminitatea cu ajutorul ei.

Se parea ca revelatia aceasta au avut-o si desginerii momentului intrucat anul acesta se inregistraza o revenire a atentiei asupra acestor piese de vestimentatie. Totul este acum extrem de sexi, provocator si poate chiar putin retro. Stilul functional este foarte bine conturat si combinat cu cel …pasional. Lenjeria mai sofisticata ocupa un rol insemnat in creatiile de anul acesta, indiferent de culoare sau model, dezvaluind, sau acoperind, acolo unde se impune, cat mai mult.

Materialele preferate de designerii sunt destul de restrictive, dar desigur pot fi adaptate preferintelor proprii. Astfel,  broderiile, matasea si satinul au revenit in forta, in defavoarea bumbacului care pare a fi lasat la o parte anul acesta, cel putin in ceea ce priveste lenjeria intima. Culorile preferate sunt negrul, ce pare a nu iesi niciodata din tendinte cand vine vorba de pasiune, rosul, urmand acelasi principiu, dar si rozul, nuantele de gri sau imprimeurile de leopard.

In ceea ce priveste modelele abordate, revin sutienele fara push-up, dantelate si jartierele. Totul in colectiile prezentate pare a fi desprins din moda anilor ’80, fara doar si poate o inspiratie pentru designerii momentului.

Nu trebuie uitate nici piesele de rezistenta – rochitele. Pentru acestea se prefera materiale satiniate, cum dealtfel ne-am obisnuit, dar si broderiile. Un element spectaculos care va face cu siguranta o astfel de tinuta nocturna remarcata e acela al broderiilor masive, de cele mai multe ori in forme florate, care atasate dau senzatia de naturalete si evident senzualitate.

Una peste alta, e vremea sa mergem la cuparaturi pentru noile noastre piese de lenjerie intima. Chiar daca poate prepocuparea cea mai importanta a momentului e costumul de baie, n-ar trebui poate sa uitam ca dupa plaja, piscina sau inot, concediul inseamna  si nopti fierbinti…

foto Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu