Accesorii Moda

Bijuterii magice

Bijuterii magiceArta hand-made devine din ce in ce mai apreciata la noi in tara si zorzonelele nu tocmai calitative incep sa piarda teren.
Am descoperit Magic Needle în timp ce navigam pe Facebook, în căutarea unor bijuterii cu amprenta originalității.

Micilor curiozități, îmi va răspunde, Rodica, cea care semnează bijuteriile.

Spune-mi, ce te-a determinat să începi să faci  astfel de bijuterii?
Totul a început dintr-o pură curiozitate, vroiam să reconstitui un model pe care-l văzusem într-o revistă de modă. Pentru că primul colier cu mărgele a fost un success mi-am spus că merită să încerc și alte modele, așa că m-am pus să creez și a apărut Magic Needle.   

Cât de mult te implici? Îți trebuie multă energie și timp pentru a ieși totul așa cum îți dorești?
Magic Needle este o pasiune pentru mine, este modul meu de a mă relaxa după o zi plină și agitată. De obicei mă refugiez printre mărgele aproximativ 2-3 ore în fiecare după amiază. Nu de multe ori nu mai reușesc să mă desprind de colier până nu-l finalizez.

Sunt căutate pe  piața din România astfel de bijuterii?
Produsele unicat vor fi mereu apreciate, cu atât mai mult cu cât sunt lucrate și manual și poartă amprenta energiei pozitive.

De unde îți procuri materialele?
De cele mai multe ori de pe site-uri specializate, îmi face însă mai multă plăcere să colind magazinele de profil în căutare de mărgeluțe deosebite.

Cine sunt cele mai fidele cumpărătoare ale tale?  Ai un profil al fetei care poartă accesoriile tale?
Prietenele mele sunt cele care m-au încurajat și m-au convins să-mi urmez pasiunea și să creez modele unice și pentru alte fete pasionate de modă. Colierele Magic Needle sunt destinate fetelor creative, fetelor care au curaj să iasă în evidență prin accesorii îndrăznețe care să le transforme orice ținută.

De unde denumirea de Magic Needle?
Am ales denumirea de Magic Needle = Acul Magic pentru că toate coliere sunt cusute manual și poartă fiecare magia unui lucru făcut din pasiune.
Îți mulțumesc și mult spor în continuare.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu