Lifestyle Muzica si vedete

Whitney Houston va fi promovata postum in topurile muzicale ale verii 2012

Whitney Houston va fi promovata postum in topurile muzicale ale verii 2012Defunctul super star Whitney Houston va fi promovat postum in topurile muzicale ale verii 2012, producatorul R. Kelly introducand astfel coloana sonora a filmului "Sparkle", unde cantareata a interpretat rolul mamei Sparks.

Jordin Sparks i-a oferit un tribut muzical din toata inima lui Whitney Houston cu ocazia festivitatilor Billboard Music Awards, inmanand apoi un premiu fiicei cantaretei, Bobbi Kristina Brown. A fost un moment punctat de tristete, dar si un omagiu suprem adus unei mari artiste.

Filmul "Sparkle" este un remake dupa o productie din 1976, fiind vorba despre povestea a trei surori care cunosc faima devenind staruri Motown si trebuie sa se descruce cu presiunile inerente aduse de celebritatea lor. Este un alt rol de exceptie pe care Whitney Houston il interpreteaza cu mare maiestrie.

Urmand succeselor de cinema din "The Bodyguard" si "The Preacher's Wife", "Sparkle" va fi probabil un nou film cu priza la public, Whitney Houston nemaiputand din pacate sa se bucure din plin de dragostea fanilor sai, care nu o vor uita niciodata.

Decedata in luna februarie, anul acesta aparent din cauza abuzului de droguri, Whitney Houston va ramane in memoria noastra ca una dintre cele mai mari cantarete ale timpurilor noastre, muzica sa fiind la fel de gustata si in prezent de marele public la fel cum a fost si cu ani in urma. Sa ii dorim odihna usoara si nu uitati sa mergeti sa o vedeti in ultima sa aparitia de cinema, productia de cinema "Sparkle".

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu