Casa si gradina Lifestyle

Vara aceasta, este natural sa transmiti emotii in buchete de flori!

Vara aceasta, este natural sa transmiti emotii in buchete de flori!Sezonul cald este oficial deschis, iar miresmele florilor de vara se simt din ce in ce mai puternic. Buchetele de flori de vara creeaza atmosfera de vacanta dupa care tanjim cu totii.
Pentru sezonul mult-asteptat, Floria.ro a lansat colectia de vara, plina de flori proaspete, nuante solare imbinate cu pasteluri delicate. Buchetele si aranjamente florale spectaculoase din colectia de vara create de floristii Floria.ro sunt ideale pentru un cadou de nunta, aniversarea cuiva drag sau pur si simplu pentru o surpriza facuta persoanei iubite.
 
Nuante solare imbinate cu pasteluri delicate
In colectia de buchete de vara, designerii Floria.ro au ales sa creeze buchete care abunda de flori in nuante solare, imbinate cu pasteluri delicate, care ofera un deliciu vizual. Pentru noile buchete de vara, designerii Floria.ro propun o cromatica predominata de rose-quartz, galben, oranj, corai si accente de violet.
Buchetele si aranjamentele din colectia de vara lansata de Floria.ro sunt realizate dintr-un amalgam de flori, aranjate perfect cromatic pentru un echilibru vizual deosebit. Designerii Floria.ro au ales pentru aceasta colectie flori precum-lisiathus, alstroemeria, trandafiri,  hortensii, irisi, bujori, minigerbera, frezii si accente de lavanda pentru un aer provensal oferit buchetelor.
 
Noile buchete de flori, un cadou deosebit pentru nunta
Odata cu inceperea verii, si sezonul nuntilor este oficial deschis. In aceasta perioada invitatiile la nuntile apropiatilor sunt numeroase, iar florile sunt cadoul ideal, in special pentru cununia civila. Floria.ro livreaza oriunde in tara buchete superbe de flori proaspete, cu un aer delicat si elegant. In doua ore buchetul este la tine acasasi gata pentru a fi oferit si admirat.
Un alt cadou ideal sunt aranjamentele florale in vase de lemn care imbina aerul rustic cu flori rafinate in nuante de corai, fuchsia, roz pastelat. Aceste imbinari florale si cromatice creeaza aranjamente ideale pentru un “garden-party”, sau o petrecere in aer liber. Spiritul liber si exuberant oferit de florile de vara din noua colectie Floria.ro creeaza o atmosfera de vacanta, perfecta pentru acest inceput de sezon.
 
Un gentleman adevarat nu uita de iubita lui, chiar daca se uita la meci.
Intrucat Campionatul European debuteazain acest final de saptamana, Floria.ro lanseazasi o colectie-capsula cu buchete de flori ideale pentru a fi transmise in perioada meciurilor. Colectia propune gentlemanilor desavarsiti saisi arate activ atentia fata de partenerele lor, chiar daca interesul le este captat de meciurile din Campionatul European din Franta.
Colectia capsula este disponibila pe https://floria.ro/campionatul-european-2016/
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu