Lifestyle Timp liber

Trezita in zori de zi – 2

Trezita in zori de zi - 2O carte doar pentru cei ce adora povestile cu vampiri, varcolaci, zane si vrajitoare!

Este roman bine structurat, atrage atentia, dar nu-ti dezvaluie detaliile prea devreme. Cartea surprinde o tanara, pe nume Kylie, aflata in cautarea sinelui. Misterul este atat de bine strecurat, iar firul narativ te tine in suspans, incat abia spre final poti raspunde la intrebarea Cine este Kylie?.

Replicile amuzante nu lipsesc, dar nici certurile dintre Della (vampir) si Miranda (vrajitoare) nu sunt absente. Ce-i drept, personajele sunt foarte amuzante, dar si foarte stresante. Kylie este cea care le desparte sau cea care doar sta si se uita la ele cum aproape isi scot ochii. Oricat de multe jigniri isi aduc una alteia cele doua razboinice, formeaza baza pe care Kylie se sprijina atat fizic, cat si psihic. Toate trei reusesc sa se inteleaga, chiar daca par atat de diferite, si demonstreaza cat de minunata poate fi prietenia si cat de putin conteaza anumite aspecte, precum specia, distanta si timpul.

Normal, apare telenovela intre Lucas, varcolacul sexy si rau, si Derek, sarmantul si fermecatorul care e jumatate zana. Si ce mirare!!! Kylie nu stie pe cine sa aleaga! De ce? Pentru ca este o tanara confuza, care nu isi cunoaste identitatea, sentimentele si, cu atat mai putin, impulsurile. In afara de acestea, apare in poveste si o fantoma, de care e trezita in fiecare zori de zi. In plus, zilnic, cineva o avertizeaza in vis ca persoana pe care o iubeste va muri. Cu alte cuvinte, in fiecare dimineata se trezeste cu teama ca cineva din jurul ei e pandit de moarte.

Cartea este plina de pericole, mister, iubire, umor, dileme, fantome, vampiri, varcolaci, zane, vrajitoare… si o Kylie, creatura neidentificata, dar inteligenta, frumoasa, prietenoasa.


 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu