Lifestyle Muzica si vedete

The Fresh prezinta Balul UNATC

The Fresh prezinta Balul UNATC8 NOIEMBRIE 2013
PALATUL GHIKA

The Fresh te invită pe 08 Noiembrie să iei parte la cea mai mare petrecere de inaugurare a bobocilor. Vino să petreci alături de cei care se pregătesc să intre în rândurile studentiei la universitățile UNATC și UNARTE. Două corturi au fost pregătite pe malul lacului de Palatul Ghika, proaspăt renovat, într-un cadru deosebit ce va pune în evidentă tematica balului inspirată din romanul Fitzgeraldian ”The Great Gatsby”. 

Protagonisti serii vor fi Moonlight Breakfast, într-un concert Live "retroelectro” si Terrence Parker sau "Telephone Man", legenda muzicii electronice cu peste 100 de înregistrări în ultimii 17 ani, cu hituri de top ca "Love's Got Me High". Nu vor lipsi nici OK Corral, Vast Solo, Search Dip și Cristi Gherghely la cea dea doua scenă.
 
Asa cum v-ati obisnuit, o petrecere grandioasă are loc pe mai multe scene si nu vom face o exceptie nici de această dată. Evenimentul va începe la ora 20:00. Biletele se găsesc la pretul de 17 lei în avans si vor fi disponibile în mai multe Universităti si în magazinul H2O. La locatie pretul acestora va fi de 27 Lei. The Fresh sustine proiectul 7 ani în 7 zile alături de Asociatia Rotaract Bucuresti. 2 lei din pretul biletului vor fi donati pentru a oferi prima tabără din viata unor copii cu posibilităti reduse din Bucuresti, de la Clubul de Educatie Alternativă."
 
 

TERRENCE PARKER
https://www.facebook.com/OfficialTerrenceParkerMusic
În plus fată de o lungă si ilustră carieră ca DJ, Terrence Parker dispune de moștenirea numelui său, ca unul dintre cei mai buni producători ai muzicii house din Detroit, unul a căror extatice laude încetinesc atunci când nu discutăm despre perioada târzie a anilor 90, perioada sa fertilă. Desigur, nu fiecare piesă poate fi un clasic ca "Your Love" sau "Love Got Me High", cu toate acestea, în această vară, artistul a scos pe piață prin label-ul lui Carl Craig, Planet E, o nouă capodoperă "Finally (Baby be mine)", poaspăt remixată de maestrul Craig însuși: https://soundcloud.com/planetedetroit/sets/terrence-parker-finally-pt-1

DJ-ul cu peste 18 ani experiență în scena muzicală a Detroit-ului, TP, a finalizat recent și remixuri pentru Mark Fanciulli (Saved Recordings / Marea Britanie) și pentru Yotam Avni feat. Chris Dockins (Seasons Recordings / SUA). Ambele proiecte au fost lansate în această primăvară la propriul său label, Parker Works, sub numele de "Music Works # 4", o serie de vinil-uri populară pentru bit-urile house disco clasice, unde se găsesc sunete din colecția sa, dar și a altor artiști PMW.
Trecerea anilor i-a adus recunoașterea la nivel international în cadrul Expozitiei Internationale a Techno-ului, în cadrul Muzeului de Istorie din Detroit, dar si în cadrul Departamentului de Muzica și Cultura Afro-Americana a Universitătii din Indiana.
TP oferă și o selecție consistenta de DJ mixuri si podcasturi la dispozitia ascultătorului iar talentul sau remarcabil poate fi apreciat regulat la statia de radio SuperFly FM, Vienna si ocazional la The Pulse a Channel 955 FM sau Club Insomnia a FM 98 WJLB, statii #1 în Detroit, dar si în numeroasele sale remixuri sau proiecte personale, ce figurează la label-uri precum Defected In The House // Ibiza, Defected Records // UK, Universal, EMI, Virgin și Sony/BMG.
 
 
 MOONLIGHT BREAKFAST
https://www.facebook.com/moonlightbreakfast
 
Moonlight Breakfast s-a înfiintat în 2011 si a început în forta cariera muzicală o dată cu deschiderea concertului Jamiroquai, pe plaja din Mamaia. Prima piesa a trupei a putut fi auzită la Radio Guerrilla, dupa care au urmat si alte piese si mai multe concerte live, chiar din studiourile radioului, în cadrul emisiunilor Guerrilive si Logout cu Bogdan Serban.
 
Trupa este compusă din Bazooka (tobe şi clarinet), Printzu (bass si chitara electrica), Aditza (chitara, keys şi sampler) și Christie (voce), iar sound-ul abordat este electro îmbrăcat în nuanțe de soul și funk “retroelectro”, dupa cum îl definesc chiar membrii trupei.
 
Formația a cantat în deschiderea concertelor Parov Stelar Trio şi De – Phazz din Vienna si a susținut un recital și în deschiderea concertului Hurts din capitala austriacă. Piesa lor No More a fost inclusă pe o compilație numită Superfly – We Are 5, alături de artişti ca Amy Winehouse, Jason Mraz, Frank Ocean, Marvin Gaye sau Ben L Oncle Soul.
 
 
LINEUP:
 
TERRENCE PARKER
MOONIGHT BREAKFAST
OK Corral
Vast Solo
Search Dip
Cristi Gherghely
Emisia 2
 
 BILETE:
 
Biletele se găsesc la prețul de 17 lei în avans și vor fi disponibile în mai multe Universități și în magazinele H2O. La locație prețul acestora va fi de 27 Lei.
Bilete și rezervări mese: Victor Ţăpeanu 0745.501.814
 
 
DETALII:
 
DATA:Vineri 8 Noiembrie 2013
ORA: 22:00
LOCATIE:Palatul Ghika
ADRESA:Str. Doamna Ghica, nr. 5
 
 
LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/565429063523357/
 
 
SPONSORI:
 
BALLANTINE'S – https://www.facebook.com/pages/Ballantines-Romania/281843021850935
GROLSCH – http://www.facebook.com/ExperimentalistRO
 
 
PARTENERI MEDIA:
 
Radio Guerilla, 1Music Channel, Pegas, Anyplace, BestMusic.ro, Best-Event.ro, Beatfactor.ro, BeUnderground.ro, CooperativaUrbana.ro, djsets.ro, E-Girl.ro, Feeder.ro, GingerGroup, GetLokal, HipMag.ro, HipHopNews.ro, Highsound.ro, iConcert.ro, InOras.ro, Kudika.ro, InStilulMeu.ro, Mixtopia.ro, MusicAddict.ro, Metropotam.ro, Nights.ro,Orasulm.eu, Party People, Port.ro, RevistaAtelierul, RoEvents, Sofresh.ro, SZE.ro, Sapte Seri, Suburban.ro, Sekazone.ro, Tilllate, TheVandalList.com,The Party Tracker.ro, VICE.com/ro, Veioza Arte, Urban.ro, Zile și Nopti, Ziarul Ring
 
ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!