Lifestyle Timp liber

Terapie prin intermediul televizorului: Grey’s Anatomy

Este un show minunat, personajele sunt atat de reale incat iti este imposibil sa nu te regasesti sau sa te atasezi macar de unul dintre ei. Pe unii ii urasti, de altii te vei indragosti si poate unii iti vor fi indiferenti, dar nici un personaj nu iti va fi departe pentru ca toti conlucreaza pentru a da viata acestui serial.

Exista dragoste, pasiune, prieteni adevarati, loialitate, durere, moarte, curaj, lasitate, noutate si, in aproape fiecare episod, esti tinut cu sufletul la gura. Sunt intense toate momentele in felul lor, fiecare episod are o poveste, de fiecare data alta. Din fiecare scena poti invata ceva care te poate ajuta in propria ta viata.

Intensitatea care exista intre personaje este atat de puternica incat o simti radiind din aparatul tv. Povestile pacientilor te pot impresiona fie pana la lacrimi, fie prin a te lasa cu gura deschisa de uimire. Relatiile dintre doctori le poti regasi chiar in viata ta, fie in propriul tau destin sau in al celor din jurul tsu.

Multi considera Grey’s Anatomy aproape ca pe o terapie, pentru ca este un serial care vorbeste cu telespectatorul, sfatuindu-l si aratandu-i ca nu este singur. Pe durata mai multor sezoane, personaje noi au venit, au plecat, povesti s-au schimbat, dar in nici o clipa serialul nu si-a pierdut vitalitatea si nici cei care plac acest show nu au pierdut curiozitatea de a afla ce se va intampla mai departe.

Pe scurt:

Primul sezon: Prezinta venirea lui Meredith Grey in Seattle Grace Hospital, ca intern. Aici se imprieteneste cu Cristina Yang (fara sentimente), Isobel Izzie Steven (viitorul doctor cu trup de model), George O’Malley (prietenul tuturor), Alex Karev (insensibil la emotii). Aici vor intalni primii doctori adevarati care le vor croi drumul in cariera. Dr. Miranda Bailey, numita si The Nazi (le face viata amara), Derek Shepherd (cunoscut si ca Mc. Dreamy) – cel mai bun neochirurg, Dr. Preston Burke – cel mai bun cardiolog. Cei din urma se indragostesc de cine nu trebuie. Sezonul se axeaza pe viata de chirurg cu toate avantajele si dezavantajele sale.

“It’s a beautiful day to save lives” Derek Sheperd.

Sezonul al II-lea: In prim plan se regasesc Meredith si Derek si se pune accentul in special pe modul in care cei doi incearca sa faca fata situatiei. Sotia lui Derek s-a intors in oras, acesta se hotaraste sa rupa relatia cu Meredith si sa acorde o a doua sansa casatoriei in timp ce Meredith ramane cu inima facuta bucati, fiind nevoita sa ii vada pe cei doi zilnic la spital. Tot in acest sezon, intre Izzie si Alex apare o mica flacara, dar se stinge repede, ea indragostindu-se de un pacient pe moarte, Denny.

“You don't get to call me whore. When I met you I thought I had found the person that I was going to spend the rest of my life with. I was done, so all the boys and all the bars and all the obvious daddy issues, who cared? Because I was done. You left me! You chose Addison! I'm all glued back together now. I make no apologies for how I chose to repair what you broke. You don't get to call me a whore.” Meredith

S-a ajuns in prezent la al VI-lea sezon, dar despre restul voi vorbi in curand….

Grey's Anatomyfoto Wikipedia

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu