Lifestyle Sport

Cei mai chipesi fotbalisti ai prezentului

Fotbalisti chipesiNu se poate spune prea mult despre jocul "spectaculos" al fotbalistilor de la Campionatul Mondial de Fotbal editia 2010, dar cu siguranta aceasta editie a campionatului mondial a reusit sa adune sub cupola sa pe unii dintre cei mai aratosi fotbalisti ai momentului, multi dintre ei fiind deja votati in topurile barbatilor sexi ai lumii, alcatuite de diverse jurii internationale.

Fotbalistii din Europa domina deocamdata clasamentele de frumusete masculina, dar sud-americanii, asiaticii, africanii sau nord-americanii nu lipsesc nici ei din aceste topuri masculine, ei aparand e drept intr-o proportie mai redusa, dar fiind fara indoiala si dansii preferatii multor femei din intreaga lume. Nu doar aspectul fizic primeaza in alcatuirea unui clasament al fotbalistilor atragatori ci si farmecul personal, abilitatile tehnice si, bineinteles, stilul vestimentar general.

Pe primul loc, in mai toate clasamentele de frumusete masculina se situeaza constant jucatorul Cristiano Ronaldo (Portugalia), care la varsta de 25 de ani este nu doar unul dintre cei mai bine cotati jucatori de fotbal din lume, dar si un model renumit al celor de la Nike si Giorgio Armani.

Fernando Torres (Spania) se afla si el de multa vreme intre primele preferinte ale femeilor din intreaga lume, el reusind sa le cucereasca pe acestea cu aspectul sau de copil nevinovat, dar impresionand si prin activitatile sale din afara terenului de joc precum si prin averea sa deloc de neglijat.

Kaka (Brazilia) este un jucator care arata bine indiferent de starile sale de moment sau de ceea ce poarta, el fiind in egala masura si un sot devotat si un parinte iubitor. Ricardo Izecson dos Santos Leite (Kaka) este si un model bine cunoscut al casei Armani, iar presa internationala a prezentat de multe ori intr-o lumina favorabila activitatile sale caritabile si de intrajutorare.

Carlos Bocanegra (SUA) este capitanul nationalei Statelor Unite, el avand totusi sange de mexican in vine, fapt care probabil a si atras atentia fotografilor de moda, care au gasit de cuviinta sa il prezinte si ca barbat de succes si nu doar ca jucator de fotbal profesionist.

Italianul Fabio Cannavaro (Italia) este unul dintre veteranii de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, el participand de fapt la ultimul sau campionat de acest tip din cariera. Faptul ca este mai in varsta decat alti jucatori nu inseamna ca este si batran deoarece multe reprezentante ale sexului frumos il adora pur si simplu atat pentru celebritatea sa cat si pentru calitatile sale fizice si morale.

Exemplele de jucatori chipesi pot continua pe mai multe pagini deoarece intr-adevar fotbalistii din zilele noastre sunt ceva mai atenti la imaginea lor publica si inteleg ca astfel au si mai mult de castigat nu doar in plan profesional, dar si in planul vietii personale.

Este insa de mirare faptul ca, in ciuda acestui lucru, jocul de fotbal nu a cunoscut inca o crestere in performanta si spectaculozitate, iar suporterii patimasi parca ar dori sa aiba de-a face pe viitor cu vedete mai putin aratoase, dar si ceva mai prezente pe terenul de forbal decat se intampla in prezent.

foto Wikipedia

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu