Lifestyle Tehnologie si internet

Tehnologia ingenioasă de la Beko, însoțește momentele speciale din viața ta

Tehnologia ingenioasă de la Beko,  însoțește momentele speciale din viața taSărbătorile de Paște îți aduc acele momente speciale în care te întâlnești cu toți cei dragi și simți mai mult ca oricând nevoia să pregătești ceva special.
Și ce poate fi mai deosebit decât ceva pregătit chiar de tine?
 
Beko îți oferă șansa de a câștiga un set complet de incorporabile care te ajută la pregătirea celor mai delicioase rețete, în timp record. Concursul “Momente speciale cu Beko”îți poate transforma propria bucătărie într-un restaurant de 5 stele și te ajută să-ți găsești inspirația culinară prin care îi poți surprinde pe cei dragi.
 

Cuptorul Beko Innova Chefîți pune la dispoziție 82 de programe automate de gătit, printr-un ghid electronic în 13 limbi diferite, care te ajută să gătești de la cele mai simple rețete, precum Pui la cuptor, până la cele mai complexe, precum Fazan vânătoresc. Cuptorul beneficiază de o tehnologie revoluționară care îți afișează pe meniul panoului de control, pas cu pas, indicațiile legate de prepararea rețetei dorite. Pentru ca tu să ai acces oricând, cât mai rapid,la aceste informații, cele 82 de rețete sunt acum disponibile și pe site-ul http://www.beko-innovachef.ro/82_retete.

Mai mult decât atât, cuptorul Beko Innova Chef oferă opțiunea de conectivitate USB care îți permite să încarci pozele celor dragi, fotografiile destinațiilor tale favorite sau chiar rețete culinare noi, pe care le poți vizualiza în permanență pe ecranul cuptorului.

 
Pentru a completa o experiență culinară desăvârșită, plita Beko HII64400AT te ajută să prepari rețete sănătoase, folosind tehnologia de gătit prin inducție. Noua tehnologie permite să gătești de 2,2 ori mai rapid și să economisești energie cu până la 43% comparativ cu folosirea unei plite electrice obișnuite.
 
În plus, hota Beko CWB6600Xcu 3 trepte de viteză și 2 filtre aluminiu anti-grăsime ajută la eliminarea completă a mirosurilor și oferă bucătăriei un design modern și sofisticat, datorită nuanței argintii și a sticlei decorative.
 
În perioada 15 aprilie – 31 mai 2013, participanții concursului “Momente speciale cu Beko” sunt invitați să trimită o fotografie de la o masă festivă ce a însoțit un moment special în compania familiei sau prietenilor. Fotografia trebuie să aibă un titlu sugestiv și o scurtă descriere a momentului ilustrat în imagine.
La finalul concursului, prin tragere la sorți, participanții pot câștiga premiul cel mare, respectiv setul de electrocasnice incorporabile Beko (cuptorul Beko InnovaChef OIM 25901X, plita Beko cu inducție HII 64400AT, hota Beko cu sticlă decorativă CWB 6600X),sau cele trei premii secundare, fiecare constând într-ocină specială alături de cei dragi, în valoare de 300 RON.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu