Lifestyle Muzica si vedete

Kempes (Rezident Ex) la Rock FM

N-am plecat din România de bine. Am fost foarte decepționat
 
 
Ovidiu Ioncu „Kempes” și Tavi Iepan, doi dintre membrii fondatori ai Rezident Ex au fost joi dimineața invitații lui Lucian Boariu în studioul Rock FM, unde au lansat primul album al trupei, intitulat Alpha.

 

  Artiștii au dezvăluit motivul pentru care au decis să lanseze noul album în această perioadă. „După cum știți, venim din depărtări și nu am avut posibilitatea să ajunge mai repede. O dată viitoare ar fi fost în august. Fanii noștri așteaptă de atât timp albumul și am hotărât să-l lansăm chiar în această perioadă, care nu este așa de propice pentru ce vrem să facem noi. Totuși, aceste trei întâlniri pe care dorim să le avem cu prietenii vor fi un party. Nu e vorba de un concert normal. Este un recital cu piesele de pe album și poate două, trei alte piese”, a declarat Tavi Iepan.
 
„Pe noi ne interesează să-i întâlnim pe fanii noștri și să stăm, cum stăm cu prietenii, la o discuție”, a mai spus el.
 
„Eu am fost foarte decepționat. Eu n-am plecat din România de bine. După câteva luni de la plecare, am vrut să văd ce se întâmplă (cu muzica rock din România – n. red.) și n-am fost foarte încântat”, a declarat Kempes.
 
În Australia „sunt trupe foarte bune de rock, numai că informația nu ajunge la marele public. Sunt artiști foarte valoroși, dar, în afară de Internet, ai foarte puține șanse să auzi ce se întâmplă”, a spus artistul.
 
„Sperăm ca în toamnă să facem turneu național. Doar sperăm”, a declarat Kempes. „Problemele sunt de logistică și de sponsori. În momentul de față, tot ce aud, pe toate canalele oficiale și neoficiale, e că sponsorii nu mai dau bani pentru așa ceva. Nu sunt sume enorme, dar, totuși, sunt niște sume. Ar fi foarte trist ca în România de azi să aducem noi bani de acasă pentru a merge în turneu. Dar, dacă în țara asta există un potențial și dacă muzica aceasta are importanță, noi suntem pregătiți și mâine să facem lucrul acesta”, a declarat si Tavi Iepan.
 
Rezident Ex va concerta pe 1 mai în București (True Club), pe 3 mai în Timișoara (Club Daos) și pe 4 mai în Arad (Club Flex).

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu