Lifestyle Timp liber

Te mariti? Afla cum sa te pregatesti pentru Ziua cea Mare!

Te mariti? Afla cum sa te pregatesti pentru Ziua cea Mare!Dintre motivele pentru care trebuie sa fiti prezenti la cea de-a 10-a editie a Targului National de Nunti, organizatorii va ofera in avanpremiera cateva:

1. Se estimeaza ca 2 miliarde de oameni din peste 180 de tari au privit cea mai nobila rochie de mireasa purtata cu gratie de catre ducesa de Cambridge, Kate Middleton. 8.500 de jurnalisti au documentat in 2011 nunta istorica, avand in prim-plan ROCHIA DE MIREASA, probabil cel mai asteptat si savurat moment al intregii procesiuni.

Aceasta rochie a devenit un patent deja in intreaga lume si pentru PRIMA OARA in Romania, modelul are drept de comercializare, aliniindu-ne astfel si noi tuturor tarilor care au imbratisat si utilizat acest drept.

Modelul patentat al rochiei KATE va putea fi admirat la Targul National de Nunti din Piata Constitutiei, 2-4 noiembrie si, imediat dupa targ, exact modelul purtat de ducesa de Cambridge Kate Middleton va putea fi achizitionat dintr-un Boutique Concept Store cu rochii de mireasa situat in Bucuresti – acest Boutique expunand de asemenea la targ.

Asadar, toate viitoarele mirese vor putea cuprinde cu privirea de la numai cativa centimetri rochia celebra, expusa intr-un cadru pe masura.

2. De asemenea, organizatorii anunta ca toate spatiile expozitionale au fost vandute cu 2 saptamani in avans, asa ca expozantii va asteapta cu multe noutati, reduceri si surprize, iar organizatorii ne asigura ca toti se intrec in a va cuceri cu ofertele lor generoase, prezentare intr-un cadru ospitalier si relaxant.

3. Evenimentul in sine reprezinta un concept unic pentru Romania, fiind singurul spatiu amplasat la kilometrul 0 al capitalei in care, pe aproximativ 4.000 de mp, veti intalni oferte complete si abia lansate din domeniul nuntilor.

Cateva din datele Targului: aproape 10.000 rochii de mireasa, peste 50.000 de cristale Swarovski, kilometri intregi de trena si voal, mii de ore de montaj video, sute de mii de fotografii, rauri de sampanie, campuri intregi de flori si aranjamente flori, mii de ore de munca si creatie dedicate dumneavoastra de catre expozanti si organizatori, un intreg arsenal de artisti, spectacole si MILIOANE DE LEI IN PREMII, REDUCERI SI CONCURSURI.

Pentru toate viitoarele cupluri care nu au ales inca o locatie, acest targ de nunti este un MUST pe agenda lor, el fiind in primul rand un eveniment dedicat locatiilor de nunta pentru anul 2013. Organizatorii anunta ca la targ expun TOP 100 locatii reprezentative din Bucuresti, imprejurimi si nu numai. Locatiile reprezentate de catre cei aproape 100 de expozanti din domeniu sunt atat Palate, hoteluri de 5 stele, ball-room-uri, locatii non conformiste, dar si locatii foarte accesibile pentru tineri. In cateva cuvinte, la acest targ ORICINE poate gasi ORICE fel de locatie pentru 20-500 persoane.

4. Agentia organizatoare a nuntii Anului 2012 va prezenta in exclusivitate la acest Targ imagini din timpul pregatirii si organizarii evenimentului, care a avut-o in centrul atentiei pe Elena Basescu si alesul ei, iar ochiul atent si indrumator a apartinut chiar Presedintelui Traian Basescu. Mai trebuie mentionat ca la acest eveniment au fost folosite in premiera accesorii si servicii, care pot inspira multe viitoare cupluri.

si lista nu este desigur epuizata…

De asemenea, organizatorii isi cer scuze ca, data fiind amploarea evenimentului – sunt asteptati peste 10.000 vizitatori in Piata Constitutiei – traficul din zona va fi ingreunat, astfel ca atat transportul in comun, cat si cel rutier vor avea de suferit in timpul week-end-ului 2-4 noiembrie. Organizatorii asigura insa ca vizitatorii vor avea acces la locurile de parcare disponibile in zona.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu