Lifestyle Muzica si vedete

Secretele murdare ale actritei Goldie Hawn vor fi subiectul unei carti scrisa de fostul sau sot!

Secretele murdare ale actritei Goldie Hawn vor fi subiectul unei carti scrisa de fostul sau sot!Fostul sot al celebrei actrite Goldie Hawn, cantaretul Bill Hudson, cu care ea a fost maritata timp de 4 ani, dand nastere si la doi copii in acest timp, a anuntat ca doreste sa scrie o carte cu dezvaluiri complete despre casnicia lor si unele secrete necunoscute publicului larg, pentru a se rabuna astfel pe faptul ca nu i-a fost permis sa isi creasca copiii ca un adevarat tata, el fiind foarte putin prezent in viata lui Kate si Oliver, cei doi urmasi ai sai, rezultati din casnicia scurta cu actrita Goldie Hawn.
 
Kate si Oliver sunt de fapt ei insisi actori si inca foarte celebri, iar proiectul pus la cale de tatal lor natural a starnit deopotriva opozitia lor ca si pe aceea a mamei, fostul cantaret, trecut de 60 de ani, fiind insa ferm hotarat sa isi duca planurile la capat si contactand pentru aceasta o editura celebra din Statele Unite, care sa il ajute sa isi publice noua sa carte. In acest fel, el spera sa reia si relatii mai bune cu cei doi copii ai sai, dar in ce mod se impaca acest lucru cu materialul exploziv pe care doreste sa il publice e mai greu de inteles, cel putin pentru Kate si Oliver, care nu au stiut nimic despre asta, afland totul din presa.
 
Goldie Hawn traieste impreuna cu nu mai putin celebrul Kurt Russell inca din 1980, adica imediat dupa divortul acordat lui Bill Hudson, ei nefiind niciodata casatoriti, dar reusind sa creeze de-a lungul anilor imaginea unui cuplu solid si crescandu-i impreuna pe Kate si Oliver, care l-au acceptat fara rezerve pe Kurt ca tata adoptiv, Bill Hudson lasandu-i definitiv in grija mamei imediat dupa divort.
 
Cartea biografica pe care intentioneaza sa o publice Bill Hudson se va intitula in original "So You Are a Star", aici urmand sa fie prezentate in detaliu unele episoade mai putin favorabile imaginii publice a actritei, care lovesc in lipsa sa de fidelitate, in obiceiul sau de a face referiri la sine folosind persoana a 3-a sau obiceiul actritei de a consuma droguri atat in public cat si acasa. Apar desigur si amanunte picante referitor la relatiile romantice ale actritei, dar si unele referiri rautacioase la fiica lor, Kate.
 
Una peste alta, cartea "So You Are a Star" loveste puternic in imaginea actritei Goldie Hawn, dar afecteaza in egala masura si profilul celor doi copii rezultati din relatia lui Bill cu Goldie, noi urmand probabil sa asistam si la un viitor proces prin care actrita sa incerce sa opreasca difuzarea cartii sau sa ceara dauna reparatorii pentru raul de imagine cauzat. In varsta acum de 67 de ani, Goldie Hawn continua sa traiasca alaturi de Kurt Russell, 62 de ani, ei aflandu-se in relatii foarte bune cu Kate si Oliver si avand la randul lor un copil, Wyatt, nascut in 1986.
 
Mai nou, cuplul Goldie Hawn – Kurt Russell au devenit si bunici, atat Oliver cat si Kate facandu-i fericiti cu nu mai putin de 4 nepotei, toti baieti si toti iubindu-si bunicii foarte mult. Ultimul lucru pe care si-l doresc cu totii este sa se procopseasca cu un scandal de mari proportii, dar intrucat viata nu e intotdeauna simpla ei vor trai si vor vedea cum se vor descurca si cu aceasta problema, celalalt bunic, Bill Hudson, fiind foarte ferm hotarat sa isi duca proiectul la capat si sa publice intr-un final cartea sa cu dezvaluiri detaliate ale casniciei zbuciumate dintre el si faimoasa Goldie Hawn.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu