Lifestyle Muzica si vedete

Secretele lui Michael Jackson


 
Intrucat multe dintre lucrurile care au contribuit la propulsarea lui Michael Jackson in topurile din intreaga lume au fost date oarecum uitarii e bine sa ne aducem aminte cateva dintre acestea mai ales acum ca starul pop nu mai e si riscam sa il uitam cu totul in scurta vreme.

Videoclipul Billie Jean a fost primul video realizat de un american de culoare care sa fie difuzat de canalul de muzica MTV.

Castigurile cumulate ale lui Michael Jackson se ridica la impresionanta suma de 500 milioane dolari.

Lui Michael Jackson i s-au rezervat doua stele pe Hollywood Walk of Fame, una pentru difuzare la radio si alta pentru inregistrari.

Bad, Dangerous si Thriller raman trei dintre cele mai bine vandute albume din toate timpurile.

In total Michael Jackson a vandut peste 300 de milioane de alume de-a lungul timpului.

Starul pop obisnuia sa poarte mereu o banderola neagra pe brat pentru a aminti fanilor despre suferintele copiilor din intreaga lume.

Celebrul dans moonwalk des practicat de cantaret pe scena a fost promovat pentru prima oara in 1983 dupa ce el a zarit niste dansatori pe strada si a fost inspirat de miscarile acestora.

Michael Jackson a practicat o dieta de tip vegetarian.

Printre poreclele atribuite de-a lungul timpului lui Michael Jackson le putem mentiona pe The Gloved One (Cel cu manusile), Wacko Jacko (Durul Jack), The King of Pop (Regele Popului) si MJ.

In Africa Michael Jackson detinea la modul propriu titlul de rege aceasta demnitate fiindu-i oferita de catre cetatenii localitatii Gabon de pe Coasta de Fildes in 1992.

Unele sondaje de opinie l-au aratat mai mereu ca fiind probabil cea mai faimoasa persoana din lume.

Cantaretul a fost foarte apropiat de multe vedete ale vremii printre care Elizabeth Taylor, Diana Ross, Macaulay Culkin, Gregory Peck si altii.

Michael Jackson a interpretat si vocea unui personaj din celebrul serial de desene animate The Simpsons, dar acest lucru a ramas secret timp de mai bine de 12 ani

foto © Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu