Lifestyle Muzica si vedete

Seară specială a label-ului French Express, in GAIA BOUTIQUE CLUB

Seară specială a label-ului French ExpressSâmbătă, 31 August, evenimentul Absolut Color plănuit să aibă loc în clubul La Plage din Otopeni se mută în Gaia Boutique Club (locația de interior).
Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, cei trei DJ ai labelului american French Express, Isaac Tichauer, Moon Boots și Jonas Rathsman, vor încânta publicul într-o locație ferită de vremea ploioasă și temperatura scăzută ce se anunță pentru seara de sâmbătă.

 Deschiderea evenimentului va fi facută de trioul Disco Sigaretta, reprezentat de Rocky Siffredo, Sick Carantino & Gino Vox, ce continua să expună pe scenă locală cadențe disco de la sfârșitul anilor 70, prin italo, synth sau afrobeat.
 
French Express este prezentă pentru prima data în România în formula celor trei artiști cu premiera lui Moon Boots și ale sale hituri ”Sugar” și ”Love Strong” dar și a celorlalți doi prieteni și colegi ai săi ce ne-au mai adus în trecut ”Tobago”  sau ”Hypersensitive Lover” . Continuând să lanseze diverse mixuri de piese exotic house până la dance neliniștit sau old school disco, French Express este printre singurele case de discuri ce pune la dispoziție în mod gratuit release-urile sale: https://soundcloud.com/frenchexpress
 
Petrecerea va începe la ora 22:00, deschiderea evenimentului fiind făcută de trio-ul Disco Sigaretta, iar intrarea va fi 25 RON.       
 

Ne vedem acolo! 🙂

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu