Lifestyle Timp liber

Scapati de inhibitii prin sedinte de dance aerobic!

Scapati de inhibitii prin sedinte de dance aerobic!
Unele sali de aerobic va pot inca oferi sedinte de antrenament pe muzica, asa cum se proceda in anii ’80-’90 cand acest tip de exercitii erau foarte gustate de catre femeile din intreaga lume, iar daca veti lua in considerare o asemenea oferta veti reusi sa atingeti atat o forma fizica mai buna cat si o stare de bine crescuta, aerobicul fiind recunoscut pentru rolul sau benefic asupra psihicului si implicit asupra eliminarii tuturor inbitiilor de tip mental, social si chiar … sexual.
 
Dansul si muzica sunt doi factori decisivi care ajuta impatimitele de aerobic sa uite pentru cateva zeci de minute bune de sine, lasandu-se complet in voia muzicii, scapand de orice inhibitie si simtindu-se complet relaxate pe toata durata acestor exercitii. Aceasta este forma cea mai placuta de aerobic cunoscuta sub denumirea de dance aerobic, multe dintre salile din Romania incluzand in oferta lor si sedinte antrenante de dance aerobic.
 
Concomitent cu seturile de exercitii adresate dezvoltarii musculaturii si modelarii corporale, sedintele de dance aerobic binedispun amatoarele de sport prin ritmurile muzicale diverse care incurajeaza o mai mare libertate a spiritului si, implicit, o comunicare mai directa cu propriul trup, in acest mod intregul organism lucrand la unison pentru arderea grasimilor, tonifierea musculaturii si eliminarea stresului acumulat peste zi.
 
Profesionistii va recomanda sa mergeti la sala cu o frecventa de cel putin 3 zile pe saptamana, in acest mod beneficiile pentru sanatatea fizica si cea mentala fiind maxime, iar starea voastra generala de bine mult crescuta gratie caracterului special al acestui tip de exercitii care incurajeaza buna-dispozitie, relaxarea, zambetele si implicarea totala in activitatile diverse si placute care pot fi desfasurate pe durata a minimum 20-30 de minute de antrenament.
 
Sedintele de dance aerobic sunt de asemenea de folos si pentru crearea unor abilitati bune de socializare, la sala putandu-se lega prietenii de durata, lucru care ajuta inca si mai mult la desfasurarea antrenamentelor zilnice in conditii dintre cele mai bune. Multe dintre practicantele de dance aerobic castiga un plus important de incredere in sine, iar asta le va ajuta foarte mult pe viitor atat in viata lor personala cat si la locul lor de munca.
 
Pentru femeile mai timide, cele care se afla in pragul depresiei, persoanele sedentare si, in general, pentru toate femeile care simt nevoia sa faca o schimbare in viata lor, dance aerobic este alegerea ideala, miscarea fizica, muzica si dansul avand un rol deosebit de benefic pentru cresterea respectului fata de propria persoana si adoptarea unei atitudini moderne de femeie sigura pe sine si increzatoare in viitorul sau. Nu ratati deci aceasta oferta a salilor de fitness din Romania si bucurati-va impreuna cu colegele voastre de antrenament de multa voie buna, putina miscare fizica si muzica de calitate.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu