Lifestyle Trucuri culinare

Madame Lucie ne îndulcește vara cu înghețată

Madame Lucie ne îndulcește vara cu înghețată

Madame Lucie lansează în această vară in magazinele sale un nou produs – înghețata naturală Madame Lucie.

Aromele variate – de la fructul pasiunii si mango, la ciocolata, banană, zmeură, cocos sau pepene galben – oferă multiple posibilități de a combina gusturile fructelor răcoritoare cu celebrele macarons Madame Lucie. Astfel, Madame Lucie aduce iubitorilor de dulciuri rafinate posibilitatea de a se bucura de un produs natural , după o rețetă originală, fără aditivi.

Înghețata Madame Lucie costă 5 lei cupa și poate fi cumpărată in toate boutique-urile Madame Lucie (București, Cluj, Iași și Constanța).

Vă reamintim că iubitorii de macarons se pot delecta cu peste 20 de sortimente savuroase, singurele din România realizate cu arome şi coloranţi naturali, împărțite în două game de produse: gama clasică, în care se regăsesc arome apetisante de ciocolată neagră din sumatra, trandafir, zmeură, fistic, vanilie, lămâie, cafea braziliană, cocos și ciocolată-banană şi colecția gourmet care conţine combinații rafinate: trufe și nucă, ispahan, piersici și caise, mango și fructul pasiunii, yuzu și mentă, portocale roșii și ghimbir, dar și arome florale: bergamotă, flori de portocal și irezistibila iasomie.


Madame Lucie este primul producător de macarons din România, cu o rețetă originală și o gamă de peste 20 de sortimente. În 2013, Madame Lucie a devenit primul creator de macarons din România și printre puținii din lume care folosesc arome și coloranți naturali.

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu