Lifestyle Sarbatori si traditii

Sapte semne ca esti obsedata de Craciun

Sapte semne ca esti obsedata de Craciun

Mirosul de cozonac copt, de mancare specifica Sarbatorilor de Craciun ajuta orice om sa uite de probleme. Insa, exista numeroase persoane care au “picat” in cealalta extrema si adora prea mult aceasta sarbatoare.

Iata cateva semne care iti arata daca esti obsedata de Craciun:

–  Se spune ca magia sarbatorilor este resimtita atunci cand impartasesti momente pretioase cu cei dragi. Prin urmare, daca esti singura in aceasta perioada, dar faci mari eforturi pentru a-ti gasi un partener inseamna ca dragostea ta pentru sarbatorile de iarna este  imensa.

– Un alt semn care indica obsesia ta este vizionarea de filme specifice acestui sezon, cu cel putin o luna inainte de Craciun.

– Daca te gandesti inca din luna noiembrie la celebrele cupcakes si alte prajituri pe care urmeaza sa le pregastesti pentru invitatii tai.

– Daca simti fiori de emotie si o bucurie imensa atunci cand se aprind luminile de Craciun in orasul tau.

– Daca ai un animal de companie si, in preajma sarbatorilor, ii achizitionezi haine specifice, transformandu-l astfel intr-un ajutor de nadejde al lui Mos Craciun.

– Daca asculti neincetat, eventual si pe “repeat” colinde sau melodii specific, precum “All I Want for Christman is You”.
 

Stefan Tatiana

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu