Lifestyle Muzica si vedete

Romania, reprezentata la Eurovision de Cezar

Romania, reprezentata la Eurovision de CezarTipic fiecarui an, Eurovisionul este in primul rand marcat de scandal.  Dupa ce “dive” de pe meleagurile noastre  au hotarat ca este etic sa se certe, putina atentie nu strica, dupa ce s-au facut sute de afirmatii despre cat de prost canta adversarii  si de ce fiecare e mai bun decat celalat, intr-un final s-a ajuns si la esenta acestui concurs, desemnarea unui castigator.
Cesar este cel ce pleaca mai departe si va reprezenta Romania.  Multi nu ii dau multe sanse si nici nu il vedeau castigator, vocea sa fiind contestata de multi profesionisti, insa nu ne ramane decat sa ii tinem pumniii pentru a ne clasa intr-un loc fruntas.
Cezar a obtinut 9.774 de puncte din partea publicului, clasandu-se pe locul fruntas . A fost urmat de Casa Presei cu zece puncte si de Luminita Anghel cu opt puncte.  Desi pronosticurile se bazau pe triumful  Luminitei, acestea  nu s-au confirmat. Si Robert Turcescu a fost contestat de multi, care au considerat ca meseria de jurnalist i se potriveste mult mai bine.  Piesa sa nefiind foarte apreciata si nici votata.
Cezar va concura in cea de a doua semifinala de la Malmo, programata pe 16 mai.  Prima semifinala se va desfasura pe 14 mai, iar finala va avea loc pe 18 mai.
 Concursul Eurovision este transmis ca in fiecare an, in Europa, Australia, Asia, Canada si Statele Unite.
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu