Cariera Lifestyle

Retargeting.ro –aplicatia care creste vanzarile online ale clientilor cu 30%

Retargeting.ro –aplicatia care creste vanzarile online ale clientilor cu 30%

Retargeting.ro, start up local care foloseste personalizarea mesajelor si a newsletterelor pentru optimizarea conversiei, a generat o crestere medie cu 30% a vanzarilor inregistrate de magazinele online care au folosit aplicatia, in ultimele 6 luni.

Solutia Retargeting.ro imbina personalizarea mesajelor afisate in site, a newsletterelor, segmentarea bazei de date, A/B testing si un sistem de recomandari individualizat, in functie de istoricul de navigare al vizitatorilor. Adaptarea mesajelor la parcursul si situatia vizitatorilor prin Retargeting.ro are drept efect cresterea ratelor de conversie din prima luna de utilizare.

Daca rata de conversie medie in ecommerce este de 1.5%, folosind Retargeting.ro clientii nostri ajung la rate de conversie intre 7% si 15% pe traficul generat. In cazul newsletter-elor, creste rata de conversie cu 50% si rata de click cu 25%declara Rareș Bănescu, Fondator Retargeting.ro.

In prezent aplicatia Retargeting.ro este folosita de 10 magazine online care dispun de de baze de date ce cuprind impreuna peste 600.000 abonati.

Aplicatia foloseste bannere inteligente si personalizeaza newsletterul pentru fiecare utilizator in parte, folosindu-se de istoricul si modul de navigare al acestuia. Cu alte cuvinte, daca eu sunt interesat de pantaloni (ca asta am vizitat ultima oara pe site-ul tau, acum 3 zile) de ce sa imi trimiti newsletter cu camasi? Evident vor raspunde mai bine unuia cu pantaloni” adauga Rares Bănescu.

Pentru urmatoarele 6 luni de functionare, reprezentantii Retargeting.ro estimeaza o crestere semnificativa a numarului de clienti, la peste 50 magazine online.

Implementarea Retargeting.ro cere flexibilitate si deschidere din partea echipei de marketing a magazinului online, insa avand in vedere timpul scurt in care se pot vedea rezultatele, dupa o luna, si cresterile semnificative ale ratelor de conversie, sunt convins ca tot mai multi vor integra solutia.“ mai spune Rares Bănescu.

Despre Retargeting.ro

Retargeting.ro este un start up romanesc care propune magazinelor online o aplicatie pentru optimizarea conversiei vanzarilor online prin personalizarea integrata a mesajelor transmise de site catre vizitatori. Retargeting.ro este infiintat de Rares Banescu, expert in dezvoltare de produse online cu experienta de peste 7 ani.

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu