Lifestyle Sport

Practica sporturile favorite de iarna in locatii de lux din Europa!

Practica sporturile favorite de iarna in locatii de lux din Europa!Un adevarat paradis al practicantilor de sporturi de iarna, Europa ofera multe destinatii de maxim interes pentru amatorii de sport, unele dintre acestea incluzand o oferta completa pentru sporturile de iarna, iar altele oferind doar o parte dintre activitatile sportive specifice sezonului rece.

In Austria, de exemplu, exista locatii de lux pentru iubitorii de schi alpin sau schi fond (cross-country), alternativ tot aici putandu-se opta, la alegere, pentru snowboarding, snowshoeing, sanius, alpinism, curling, patinaj sau alte activitati sportive de interes destinate tuturor varstelor si raspunzand tuturor asteptarilor amatorilor de sport. Cele mai selecte destinatii austriece pentru pasionatii de sport sunt Kitzbuhel, St. Anton si Seefeld.


Franta este o alta tara care ofera servicii de prima mana pentru amatorii de sporturi de iarna, aici petrecerile pe cinste tinandu-se lant, iar activitatea pe partie fiind mereu super distractiva. Francezii detin unele dintre cele mai performante partii de schi din intreaga lume, alaturi de schi aici putandu-se practica la alegere si snowboarding, alpinism pe ghetari, patinaj si multe alte sporturi de iarna. Doritorii pot alege, dupa gust, sa se cazeze in Courchevel, Chamonix sau Val d’Isere, acestea fiind unele dintre cele mai bine cotate statiuni de iarna din intreaga lume.

Sportivii care iubesc traditia mai mult decat sporturile extreme de iarna pot calatori in Finlanda, aici atmosfera fiind superba, localnicii foarte prietenosi, iar activitatile sportive oferite atat amatorilor cat si profesionistilor dintre cele mai diverse. Un loc ideal pentru petrecerea vacantei de iarna impreuna cu intreaga familie ar putea fi orasul Levi, statiunea oficiala de schi a lui Mos Craciun si cel mai mare centru sportiv si recreational din Finlanda.

Pentru practicarea sportului de iarna preferat intr-o atmosfera mondena, populata de multe dintre celebritatile momentului, puteti alege alternativ intre Elvetia si Italia, aici putand beneficia de servicii de lux precum si de activitati sportive foarte diverse. Este foarte posibil sa intalniti tot aici si persoane de renume din sport, muzica, arta sau industria de film, asa ca nu uitati sa va luati si camera de filmat sau aparatul foto, pentru orice eventualitate.

Inclusiv Romania a reusit sa isi diversifice foarte bine serviciile oferite iubitorilor de sporturi de iarna, si in tara amatorii de sport putand sa petreaca momente de neuitat pe partiile din Sinaia, Predeal, Busteni sau Azuga, tot aici aparte de schi alpin putandu-se practica si schi fond, snowboarding, sanius, snowshoeing sau plimbari inedite cu sania sau pe snowmobil. Daca preferati alte locatii, atunci puteti consulta oferta completa pentru alte statiuni de iarna din tara precum Vatra Dornei, Muntele Baisorii, Stana de Vale si alte destinatii de interes pentru toti amatorii de sporturi de iarna din Romania.
 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu