Lifestyle Tehnologie si internet

Playerele audio. Tu cum iti asculti muzica preferata?


Player Audio

Una dintre revelatiile cele mai placute de pe piata playerelor audio este adusa de revolutionarul AIMP2, o creatie de succes a rusului Artem Izmaiylov, care ameninta sa surpe suprematia binecunoscutului Winamp, pe chiar terenul acestuia, respectiv platformele Microsoft Windows.

AIMP2 include toate modulele cu care ne-a obisnuit deja Winamp-ul si este deosebit de stabil pe toate sistemele de operare Windows, plecand de la Windows 2000 si pana la mai recentul Windows 7. Ceea ce se stie mai putin este faptul ca filtrele puse la dispozitie de acest nou player permit redarea fisierelor audio cu o fidelitate superioara multor playere audio din prezent, Winamp inclusiv.

Foarte gustate de utilizatorii care au incercat deja la prima mana acest player sunt si interfata ergonomica, intuitiva, usor de utilizat si plina de elemente grafice surprinzatoare, dar si modulul pentru inchidere automata fie a playerului in sine, fie chiar si a calculatorului. Este o inovatie deosebit de utila si binevenita in conditiile eforturilor depuse in prezent pentru stoparea costurilor cu energia electrica.

AIMP2 vine echipat suplimentar, pe langa suportul pentru o sumedenie de formate audio, si cu suport profesional pentru radio pe Internet, precum si cu doua programe deosebit de utile pentru captura si conversie audio, fiind deci un player complet, disponibil atat in varianta FREE cat si in variante comerciale.

Fiind un player care se respecta, AIMP2 poseda si o interfata multilingva, limba romana regasindu-se printre acelea suportate de catre acest player deosebit. Toate combinatiile si gaselnitele cu care ne-a obisnuit Winampul sunt si acestea prezente, inclusiv tastele rapide, modulul de cautare rapida si multe, multe altele.

Merita deci sa vizitati website-ul oficial al AIMP2, de unde sa va procurati fie varianta FREE, fie pe cea comerciala, daca veti considera ca si noi ca intr-adevar acest player audio merita toti banii. Pentru a accesa pagina disponibila pentru descarcare imediata e suficient sa executati o cautare simpla pe motorul de cautare Google, folosind bineinteles si termenii "AIMP2" sau "AIMP 2", fara semnele citarii.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu