Lifestyle Muzica si vedete

Phil Collins viseaza sa ajunga ucigas in serie

Phil Collins viseaza sa ajunga ucigas in serieNu se stie prea bine de ce, dar binecunoscutul cantaret britanic Phil Collins isi doreste foarte mult sa joace intr-un film de succes unde sa interpreteze rolul unui ucigas in serie, acesta fiind unul dintre visele sale cele mai fierbinti, care trebuie implinit cu orice pret.

In trecut, lui Phil Collins i s-a si propus de fapt la un moment dat sa joace rolul ucigasului in serie de origine rusa, Andrei Chikatilo, dar sotia sa de atunci i-a interzis cu tarie acest lucru si proiectul a cazut de la sine. Starului pop i-a parut totusi foarte rau ca a trebuit sa renunte la un astfel de rol "atragator" unde i se oferea sansa de a ucide 50 de copii si inca intr-o maniera dintre cele mai ingrozitoare posibile.

Daca este sa privim retrospectiv copilaria si evolutia in plan intelectual si creativ a artistului, putem descoperi unele repere care sa aduce ceva lumina asupra preferintelor actoricesti din prezent ale lui Phil Collins pentru rolurile "negre", el jucand ca adolescent mai multe roluri unde fie trebuia sa tipe nebuneste, fie sa alerge de ici-colo si acest lucru se prea poate sa ii fi deschis apetitul pentru scenele horror.

Desi un cantaret de mare succes la public, initial Phil Collins si-a propus sa devina un actor de succes si a studiat constiincios la Barbara Speake Stage School din Londra unde s-a inscris inca de la varsta de 14 ani. A participat apoi la mai multe proiecte cinematografice, a incercat sa obtina si roluri principale in productii de succes, dar pasiunea pentru muzica a fost mai puternica si l-a propulsat astfel in topuri nu dupa multa vreme.

Demn de stiut in ce il priveste pe muzicianul Phil Collins este faptul ca dansul nu a studiat niciodata la modul serios teoria muzicala, el preferand sa dezvolte un sistem propriu de notare a sunetelor pe care l-a si aplicat neabatut de-a lungul intregii sale cariere muzicale. S-a specializat foarte bine ca percutionist si in 1970 a colaborat strans cu George Harrison de la "Beatles" pentru realizarea piesei "The Art of Dying", tot in acelasi an reusind sa se alature si trupei "Genesis" gratie talentelor sale de tobosar.
 
Cariera muzicala a lui Phil Collins a cunoscut o continua crestere de atunci incoace, el avand succes atat ca membru a unor trupe celebre cat si ca muzician solo. Din pacate insa, incepand cu anul 2000, artistul a trebuit sa se retraga usor usor de pe scena muzicala din cauza pierderii auzului, dar a continuat totusi sa compuna, in septembrie 2010, anul acesta adica, fiind anuntat pentru lansare cel mai recent album al sau, "Going Back".

In prezent, artistul este divortat si locuieste in Elvetia, dar detine proprietati si in New York City si Dersingham, Anglia. Viata sa personala a fost marcata de multe neimpliniri, dar copiii rezultati din casatoriile sale succesive par sa mai aduca o raza de lumina in ochii sai, inveselind cu ceva ultimul capitol al vietii unuia dintre cei mai iubiti cantareti britanici ai tuturor timpurilor.

foto Wikipedia

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu