Lifestyle Muzica si vedete

Alicia Keys s-a casatorit recent in insula Corsica

Alicia Keys s-a casatorit recent in insula CorsicaDupa logodna din luna mai, anul acesta, cu producatorul de muzica rap, Swizz Beatz, Alicia Keys s-a hotarat in sfarsit sa paseasca si in fata altarului, cuplul alegand drept destinatie matrimoniala insula Corsica si nu o locatie din Statele Unite ale Americii, tara lor de origine.

Alegerea celebrei cantarete si actrite americane se pare ca a fost determinata in principal de faptul ca ea este insarcinata inca de la data anuntarii publice a logodnei sale cu Swizz Beatz si astfel s-a reusit sa se evite elegant tam-tam-ul din presa internationala, nunta avand un caracter privat si fiind celebrata doar in prezenta unui foarte select, dar si restrans grup de prieteni.

La nunta frumoasei Alicia Keys au participat, alaturi de familiile norocosului cuplu, si artisti renumiti precum Bono si Queen Latifah, iar ceremonia a fost sustinuta de un faimos guru al celebritatilor de la Hollywood, medicul si poetul Deepak Chopra. Mireasa, de 29 de ani, si mirele, de 31 de ani, au fost surprinsi de fotografi purtand o vestimentatie clasica, usor noncoformista, dar intru totul adecvata momentului special din viata lor.

Dupa ceremonia oficiala a urmat o petrecere relaxata si amicala, pe parcursul careia tanara viitoare mamica nu s-a jenat sa intre in piscina, aratandu-si fara falsa pudoare burtica destul de proeminenta. Ea se pregateste sa nasca tot anul acesta, dar ceva mai tarziu.

Intrebata daca este cu adevarat fericita pentru pasul facut, Alicia Keys a declarat ca intr-adevar isi dorea sa petreaca restul vietii alaturi de Swizz Beatz, o persoana care a sustinut-o cu devotament in cariera sa muzicala trecuta si care o stimuleaza pozitiv atat in plan personal cat si profesional.

In ce il priveste pe mire, acesta nu a dorit decat sa mute din nou prim-planul pe silueta radioasa a celebrei sale sotii si sa declare ca ea se afla la un moment de varf al vietii sale, atat ca femeie care asteapta un copil cat si din punct de vedere profesional.

Desi nunta a fost deja celebrata pe 31 iulie 2010, in Corsica, va fi nevoie si de o ceremonie similara facuta in Statele Unite pentru a se recunoaste legal uniunea dintre cele doua celebritati. Acestia nu par sa se sinchiseasca prea mult si vor face probabil acest lucru odata ce se vor intoarce in patria lor de origine. Sa le dorim succes si sa asteptam si alte noutati, de data aceasta in plan muzical, de la viitoarea mamica.

foto Wikipedia 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu