Casa si gradina Lifestyle

Paturile rabatabile – moderne si practice


Paturi rabatabile - moderne si practice

Într-o ţară a apartamentelor mici şi scumpe specialiştii în mobilier şi decoraţiuni se străduiesc să găsească tot felul de soluţii practice, dar care să ocupe cât mai puţin loc. Un exemplu în acest sens sunt paturile rabatabile.

Dacă toată viaţa ai visat un pat imens pe care să te poţi suci, răsuci şi întinde după pofta inimii, dar dormitorul tău nu îţi permite să ai aşa ceva şi alte obiecte necesare în acelaşi timp, ei bine ai şansa să îţi îndeplineşti dorinţa printr-un pat rabatabil, pe care să îl desfaci numai atunci când dormi, iar în timpul zilei, când ai musafiri sau vrei să dansezi sau să-ţi faci exerciţiile fizice să îl faci să dispară lângă un perete.

În plus nu va mai fi nevoie să faci zilnic patul, pentru că aceste piese inedite de mobilier au sisteme ingenioase de prindere a lenjeriei pentru a le menţine mereu întinse fie că le ridici sau le cobori de o sută de ori pe zi.

Un alt avantaj al acestor paturi sunt spaţiile de depozitare pe care le includ, fiecare pat putându-se transforma într-un dulap în momentul în care ajunge în poziţia verticală (nu mă întreba însă cum stau lucrurile acolo căci nu-mi imaginez, dar probabil că paturile rabatabile performante au de asemenea sisteme de prindere a obiectelor depozitate în ele pentru ca acestea să nu se şifoneze în urma schimbărilor bruşte de poziţie).

Mie mi se par o invenţie strălucită şi merită să investim în aşa ceva de dragul unei încăperi aerisite şi funcţionale, unde să nu te izbeşti de câte ceva la fiecare pas.

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu