Lifestyle Muzica si vedete

Paris Hilton, iubitoare de catei


Paris HiltonLa fel ca multe alte celebritati ale lumii noastre si mostenitoarea Paris Hilton are o afectiune deosebita pentru catei ea fiind des vazuta in compania catelusilor printre care se numara un Yorkshire Terrier, un mascul Chihuahua si o femela Chihuahua numita Tinkerbell aceasta din urma faimoasa la randul ei gratie aparitiei in serialul de televiziune "The Simple Life" si unei asa-numite carti autobiografice intitulata "The Tinkerbell Hilton Diaries". In total Paris Hilton este mandra proprietara a nu mai putin de 17 catei la care se pare ca tine mai mult decat ochii din cap.

Dragostea fata de animale a facut-o pe Paris Hilton sa creeze si o colectie de moda pentru caini numita Little Lily by Paris Hilton. O parte dintre beneficii au fost destinate adaposturilor pentru animale. Colectia include toata gama de imbracaminte feminina si masculina insa ajustata special pentru a putea fi purtata de catei. Ideea i-a venit descoperind ca animalele sale preferate aveau nevoie de ceva dragut de purtat care sa le dea un look potrivit cu atmosfera chic in care se invarte celebra vedeta si astfel a initiat o adevarata linie de moda special destinata cateilor. Succesul a fost destul de mare si lansarea a avut o buna reprezentare in presa de specialitate.

Daca pe latura umanitara Paris Hilton este o adevarata urmasa a proprietarilor celebrului lant de hoteluri Hilton, in viata personala nu se mai poate lauda cu asa ceva in parte si din cauza declansarii unui scandal sexual in 2003 cand nu se stie exact cine a pus pe Internet un filmulet in care dansa si prietenul ei de atunci, Rick Salomon, se angajau in relatii sexuale pasionale. Desi nu a fost ceva atat de iesit din comun Paris Hilton a pierdut atunci foarte mult din imaginea sa publica mai ales ca difuzarea acelor imagini a coincis cu premiera serialului "The Simple Life" unde isi dorea foarte mult sa obtina un succes rasunator.

photo hmultiplex.ro

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu