Lifestyle Sport

Pantofii adiPure 360, numai buni pentru sala!

Pantofii adiPure 360, numai buni pentru sala!Flexibili si potriviti pentru orice tip de exercitiu, pantofii adiPure 360 asigura o  miscare naturala a piciorului, pentru rezultate maxime in timpul antrenamentului. Noul model solicita mai mult muschii in timpul antrenamentului si dezvolta forta, agilitatea si echilibrul piciorului. adiPure 360 sunt disponibili atat pentru barbati, cat si pentru femei.
 
adiPure 360 sunt creati special pentru sala de sport, fiind confectionati din materiale usoare si flexibile, cu o tehnologie de ultima generatie, pentru o libertate mare a miscarilor piciorului. Proiectati intocmai dupa talpa piciorului, pantofii ofera confort si sustinere sporita, indiferent de intensitatea efortului din timpul antrenamentului.
 
Pantofii adiPure 360, numai buni pentru sala!Designul si flexibilitatea pantofilor adiPure360 sustin libertatea de miscare a  piciorului si stimuleaza miscarea naturala a corpului. adiPure 360 isi propun sa dezvolte musculatura picioarelor, degetele, gleznele si gambele si sa ofere, in acelasi timp, senzatia de confort natural al piciorului, in timpul antrenamentului.
 
Piciorul este o parte complexa a corpului uman si, de aceea,am acordat o importanta mare designului si  functionalitatii pantofului adiPure 360! Asa cum un joc de volei  sau baschet depinde de interactiunea mainilor cu mingea, si rezultatele din timpul antrenamentului depind de interactiunea piciorului cu solul. Forta si miscarile naturale ale piciorului ajuta la dezvoltarea grupelor de muschi de la picioare si gambe”, a declarat Adrian Carney , Category Manager Men’s Training Footwear adidas.
 
 „adiPure sunt creati special pentru sala si se potrivesc mai multor tipuri de exercitii. Eforturile noastre s-au concentrat pe gasirea unei solutii pentru incaltamintea de sport inadecvata,care scade eficienta din timpul antrenamentului. Solutia a constat in crearea unui pantof care sa stimuleaze miscarile naturale pe care o persoana le face in mod obisnuit, atunci cand se antreneaza., continua acesta.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu